Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

И президентът поиска оставката на шефа на НСО

3
 
1
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Всичко това е невероятно пошъл театър разиграван от комунистите от всички крила пред България и света,но който не може никой да излъже.
0
 
5
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"... Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване ..." Толкова директно май досега президент Радев не беше говорил! Облаците над Шайката май започват бързо да се сгъстяват. А дано.

Много добре знаят, че президентът Румен Радев не им е виновен. НО КАК да не се заяждаш с него, като е пряко избран от 66% от гласувалите? Как да не се заяждаш, като говори истината? Как да не се заяждаш, като това ти е последно средство да се опитваш по всякакъв начин да запазиш статуквото, при което ГЕРБ печели, а страната ни загива?

Много ги е страх някои от Радев, защото няма тъмно минало. Няма за какво да го хваната да го изнудват. Няма с какво да го държат на каишка. Ако хване властта ще ги омете като южен вятър лански сняг. Добре го знаят и затова ще стискат до край.

Колкото повече шайкаджиите и подгъзните им прислужници и мисирки, плюят по Радев, толкова по популярен става сред народа!

Напълно заставам зад позицията на президента Румен Радев. Това е единствената възможност да защитим демокрацията на България от атаките на милиционерско-прокурорската диктатура в държавата.
За Президента остава да бъде по-решителен и последователен.