Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Путин тихомълком се отказа от идеята да превърне Русия в икономическа сила

Още преди две години бе ясно, че амбициозните цели на президента са трудни за изпълнение, но коронавирусната криза добавя нови пречки

1
 
4
 
10
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
435 евро = 850 лева средна заплата в Русия, бе! В България е 1320 лв и тя подценена, защото продължават в цели сектори да се осигуряват на минимума.А минималната ни заплата е повече от двойно по-висока, 290 в Расия срещу 610! Последния в ЕС с двойно по-високи заплати от "великата" Рашка и разликата все повече ще се увеличава.Нефт, газ, метали, али бали, безаналогови глупости, напъвания и накрая какво...смях в залата и бояришник.
4
 
1
 
9
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 10 месеца
Да, но при пенсии колкото нашите и по-високи и при детски от близо 300 долара за всяко дете - и това на фона на цени над 2 пъти по-ниски от нашите средно. Ето един хубав анализ за доходите в Русия:https://visasam.ru/russia/rabotavrf/zarplaty-v-rossii.htmlОбърни внимание - само 5% чиновници в - за разлика от много други държави. Средната заплата е 36 бимберици - което е 435 евро. Още ли твърдиш, че заплатите в Русия са наполовина на нашите? Отделно, както казах - руснаците няма нужда да издържат старите си родители, за разлика от нас.
5
 
2
 
8
Императорът до: redcretin
преди 10 месеца
Такива яки шамари изядоха от "санкциите", че си изплатиха дълговете и натрупаха 750 МБ резерви. Всеки с акъл ще инвестира в Русия, ама ти сам си се нарекъл: "крeтен", така че нямаш ум да разбереш това.
2
 
8
 
7
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Заплатите двойно по-ниски от България, ама иначе големци!Пхахахаа! Нас не догонят....
4
 
6
 
6
redcretin до: Императорът
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ще, на Върба в петък :) Кой ще инвестира в Рашастан, където политици си присвояват бизнеси? Да не говорим за стабилната им икономика на пропадаща руПла и навикът им да се ежат на целия свят, след което да ядат шамарите със санкции :)
4
 
5
 
5
преди 10 месеца
Русия ще стане пета икономическа сила докъм 25-а година - и това прогнозират специалистите. Ще измести Германия дори. И това ще стане сравнително лесно, не защото Русия толкова ще се засили, но защото европейските икономики - Германия, Франция, Британия ще се сринат - основно, но не само поради зелените си простотии. Индустрията още по-масово ще емигрира от там - към страни - дето има евтина и сигурна енергия - Русия е една от тях. 3-4 могъщи компании да преместят производството си от Германия в Русия - и - готово. Помните ли как се оказа - в разгарът на - че в Европа няма кой да произвежда едни прости докторски маски?
5
 
0
 
4
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Прогнозата изразена в графиката към статията е тази година (2020) Русия да Е 5та световна сила по GDP (PPP). И доколкото половината година е минала - шанса прогнозата да е вярна е достатъчно голям. За 2021, хеле па 2024.... я камилата, я камиларя (мюмюн, чист ариец от Дрезден).
2
 
3
 
3
Zlato до: markov
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
По-лесно да поемем, че ние сме в топ 100, някъде 70-80 място :)))
3
 
7
 
2
преди 10 месеца
Че като не са топ що по цял ден цяла кохорта с тях ни занимавате ?
8
 
7
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Какви топ 5 бе, те Южна Корейка ги изпревариха скоро!290 лева минимална заплата и няма и 900 лева средна, а *** икономически сили сънува!