Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Христо Терзийски: МВР може да се справи с общонационална стачка

Протестиращите нарушават правата на останалите граждани и ние се опитваме да въведем ред в тази ситуация, каза новият вътрешен министър

2
 
1
 
7
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Не може който, когато си поиска да затваря движението! Има си закон и такива действия трябва да са планирани и позволени предварително. Като данъкоплатец и гражданин очаквам полицията с всички законни средства да защитава и моите права, не само да пази управляващите от провокации на всякакви *** и терористи, въобразили си, че са най-умните и най-красивите от всички, затова трябва да им търпим прищявките!
1
 
3
 
6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
"Относно неспиращите протести в цялата страна той увери, че ведомството има капацитет да се справи с общонационална стачка."
С тези думи падането ви вече е гарантирано.....
2
 
3
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ГЕНЕРАЛ ВАЛЕРИ ГПИГОРОВ :
"Терзийски се ползва с висок рейтинг и авторитет в НАРКОСРЕДИТЕ. Точно там е известен с прозвището Ицо Носа. Това също е послание и знак. Освен всичко останало, много скоро Терзийски бе забъркан в скандал, свързан с възможността да закупи на много занижени цени жилище"

ТОВА ИСТИНА ЛИ Е Г-Н ТЕРЗИЙСКИ?!
Ако не е съдете за набеждаване изреклият тези думи генерал ГРИГОРОВ покозващ вашата обвързаност с НАРКОСРЕДИТЕ!
2
 
3
 
4
преди 5 месеца
Народа ,ако се вдигне като един МВР е детска играчка.
4
 
4
 
3
преди 5 месеца
Поредният *** с пагони
2
 
3
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Между другото, изведнъж всички политицо станаха много загрижени за правата на другите граждани, чак не спират да го повтарят. Ако бяха и досега толкова загрижени за правата на болните, за правата на обвинените и обвинителите, за конституцията, за безнеса и т.н. може би нямаше да се стига до тук. Реформите в тези системи отдавна щяха да са факт.
3
 
4
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Да, да на приказки всичко можем. Винаги сме невинни, винаги правим най-доброто и почти винаги само с приказките си оставаме.