Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Изграждат отново барикадите при Софийския университет

34-ят ден на антиправителствените протести премина под наслова "Площад Независимост е нашата Шипка"

   1| 2    
3
 
0
 
16
khao до: penman
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ехеее, много от рано започна да мяташ от кафявото в пеевските медии.
но поне потвърди твърдението ми че си техен трол :))
1
 
3
 
15
penman до: penman
преди 1 месец
Няма профилна снимка
*** е комунистите, интересно от кога стана нецензурна дума.
1
 
3
 
14
penman до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Този (от здравата комунистическа фамилия Бойкикеви), който си "говори" с Маджо и който, заедно с о.з. генерала с изпъкналите очи, готвеше на една "Витошка конференция" преди време сваляне на правителството. От същата тази "сбирка" излязоха записи и те си седнаха временно на дупетата, но тясното взаимодействие с *** по време на местните избори ги окрили. Пинокио го кръстиха медиите, не знам по каква причина, вероятно визуална.
4
 
1
 
13
khao до: Спящият бик
преди 1 месец
Няма профилна снимка
викаш сега е времето за урожай на герб, а хората .. искат оставката и им пречат на кражбите... баси балъците дето сме, вмето да ви оставиме да крадете... ние пречим!
ок, зимам си бележка, нема да стъпя на протеста!
1
 
1
 
12
khao до: penman
преди 1 месец
Няма профилна снимка
КОЙ е пинокио?..
1
 
5
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако се загледате малко по-непредубедено в сутрешните новини, както направих аз днес, ще се плеснете по челото и ще се засрамите.

Пандемията ни залива като цунами. Заразените се увеличават в геометрична прогресия. Идва и есенно-зимният период, в който става направо непрeдвидима. Лекарите и болниците изнемогват още отсега, в някои градове, като Добрич, е направо хаос и паника. А ваксина, още по-малко лекарство, от никъде се не види!... Освен от Кремъл, но като знам, че тия пият одеколон вместо водка, не ми се мисли какво разбират под ваксина!

От друга страна идват тримесечията, в чиито отчети с пълна сила ще лъсне огромният размер на икономическата криза, която предстои. Всичко неволи дотук ще ни се сторят просто като детска игра... Великобритания отчита над 20% спад на БВП, а ние? Нас какво ни очаква!?

И в същия този момент ние се занимаваме с политика - с малки, партизански, маргинални, мазни игрички! Панаир на безотговорността, алчността за власт и псевдоинтелигенщината по време на чума!

Някой се опитва да подмени дневния ред на обществото с неговия личен и да ни въвлече на своя страна в безсмислена и ненавременна война срещу законно избрани длъжностни лица и официални институции!... Добре режисираната кампания е толкова шумна, че... замалко да ни подведе! До днес.
1
 
6
 
10
penman до: Invcom
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само празна к.ратуна може да вярва на КГБ-ейските мероприятия.
1
 
5
 
9
penman до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По-голями тикви от такива като теб и другите *** (Пинокио също и е 100% ***, виж му произхода) няма.
3
 
6
 
8
penman до: Zlato
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нормалните жители на София са над 1.5 млн. и са малтретирани от тази п.асмина. К.р.е.т.е.н.и.т.е, които правят тези циркове са 200-300 човека, почти всички платени безделници или натегачи, илюзорно мислещи си, че ще се "облажат" в бъдеще. 4000-6000 достигат протестиращите в моменти, когато се присъединят доста хора с неясни възгледи, но обединяващото помежду им е недоволството. И аз съм недоволен от доста неща, но знам, че няма начин с един пролетарски пуч да се решат. Напротив - историята е показала, че става по-зре. За развитието на всяка държава от първостепенно значение е стабилността и законността - след 7 месеца има избори и народът ще си каже думата, а не болшевиките от улиците.
5
 
0
 
7
khao до: penman
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ние ако бяхме нормална държава, шефа ти -тиква нямаше да види власт след първия си мандат... но не сме!
Ват.... и тоя е за уволнение... и той е доволно проз!