Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Може ли Великобритания да забрани конвенционалните автомобили през 2030 г.?

Съвместен доклад на екологични организации изчислява, че възприемането на такава стратегия след 2030 г. ще отдалечи Лондон от целта за нулеви емисии до 2050 г.

0
 
0
 
9
Hahoto2 до: cyclop
преди 1 месец
"Инвестор БЕГЕ, МА лО УМ НИ Ли сте, как да напиша ПЕ ДА Л за ускорение на автомобила, като ми го цензурирате?"
хахахахха
Напиши *** и те ще те разберат! ;))
0
 
1
 
8
Otka4eni reformatori до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всички знаем как се пишат статистики. И аз пиша такива.....
Само дето проблема не е в писането им, а във вярването им...
0
 
1
 
7
преди 1 месец
ми мое, що па да не мое и ше хоат пеш или на конь как са били през 16 век ....
4
 
3
 
6
zelka007 до: cyclop
преди 1 месец
ами излез от речетатива и опорките на видния форумен тесла експерт дядя вова и започни да ползваш статистически данни . например според националната асоциация за противопожарна защита (NFPA) и министерството на транспорта на САЩ се регистрира по един пожар на превозно средство на всеки 19 милиона изминати мили . от своя страна тесла регистрира един пожар на 170 милиона изминати мили , като нейната статистика включва и умишлени палежи , а не само инциденти с автомобила ... :))) ...

та какво излиза ?! тесла да ти се запали е 8 (осем) пъти по-малко вероятно от обикновен автомобил с ДВГ ... :))) ...

а за "самоволното ускорение" виж това мнение на специалист ... остави ме мен какво ще ти напиша ...

https://insideevs.com/news/394068/jason-hughes-sua-tesla-cases-impossible/
1
 
6
 
5
преди 1 месец
Инвестор БЕГЕ, МА лО УМ НИ Ли сте, как да напиша ПЕ ДА Л за ускорение на автомобила, като ми го цензурирате?
4
 
4
 
4
преди 1 месец
Айде стига вече бе, стига с тези намеци за Русия, може, възможно е, случва се, има го, да не приемаш пропагандата и измишльотините БЕЗ НЯКОЙ ДА ТИ Е ПЛАТИЛ, БЕЗ ДА СИ РУСКИ АГЕНТ. Напъни се много здраво да го проумееш, пишеш се интелигентен човек, а се заяждаш на нивото на трета група в детската градина. Точно пък тесла, със самозапалващите се батерии, със залепващия *** за ускорение, с постоянно неадекватния "автопилот", направо ми е идеал. И именно те са първопроходците на колосалното автомобилно следене. Ако ми предложат такава безплатно, не бих я пробвал дори.
2
 
4
 
3
zelka007 до: cyclop
преди 1 месец
намиг , намиг ... излезте от рая прожектиран в "первый канал - рассия" и слезте на земята , тесла продава вече електромобили с литиеви LFP батерии без кобалт , можеш да си гугълнеш (или яндексираш) "tesla winter test drive" . ще ти излезнат достъчно видеа на потребители от канада и норвегия кое как е при температури от -30 или -40 градуса ... :)))
4
 
9
 
2
преди 1 месец
Огромни батерии с редки метали и киселини, електричество от "възобновяеми" източници, разбирай унищожаване на реките с вецове, и превземане на земята със слабоефективни слънчеви ферми, чието производство също е свързано със купища вредни процеси и използването на редки метали. И след десет години и батериите на колата, и на слънчевите ферми са си извървяли пътя, и е нужно да се подменят. А прекрасните слънчеви електроцентрали произвеждат електричество през деня, и ако ще се ползва през нощта, трябва да се складира в други, колосални акумулатори, също много полезни за природата. А страхотните екологични електромобили, при температури под нулата, бързо се превръщат в елегантни модерни скулптори. Затова пък имат по осем камери, които да заснемат всичко около тях, и бързо да го споделят през 5G мрежата, за подобряване на услугата, намиг, намиг. Бъдещето ще е рай.
3
 
6
 
1
преди 1 месец
Много е хубаво, когато от Блумбърг ти кажат какво "трябва" да прави правителството ти! Убеденс съм, че ако "трябва" на Блумбърг стане реалност, ще има доста шофьори в Лондон, които би "трябвало" да реагират към редакцията им по същия начин, както реагираха на шаржовете, правоверните, към Шарли Ебдо! :))))))))))))