Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов иска пълна прозрачност за снабдяването с ваксини срещу COVID-19

Темата за закупуването на ваксини предизвиква безпокойство, тъй като за тях се правят заявки за доставки още преди да са разработени, каза премиерът

1
 
1
 
6
ing5rov до: zelka007
преди 7 месеца
май и тебе искаш да те "омачкат" в държавните чаршафи ...
2
 
4
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
дааа, а прозрачност при крадливата ви хунта, мутро изпаднала? прозрачност в договорките ви с дпс?айде давай оставка, престъпник!
2
 
4
 
4
преди 7 месеца
А защо не иска прозрачност за всичко дето го вършат управляващата шайка престъпници заедно със стоящите в сянка Доган и Пеевски?
4
 
3
 
3
zelka007 до: serafima
преди 7 месеца
беляНЕ нема как да се случи , виж 7 реактор в козлодуй от ново поколение е напълно възможна опция . естествено не руски или китайски ... :))) ... икономиката върви много добре и е напълно възможно да ни го натресът ... ти големо любопитство имаш към личните покои на Бащицата , с коя мачка държавните чершафи ... може мачка .... и че се опнал нАпреко на държавния матрак ... той през държавата напреко магистрали строи та на матрака ли не може напреко ... и си порка вечер chivas regal royal salute 21 yo ... :))) ... така борят мъжете ежедневния стрес , жени и пиене , докато кардиологът след втората сърдечна криза не ти забрани категорично вече тези малки радости и ти изпише три-четири хапчета дневно ... :)))
2
 
6
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Те ваксините са ясни за 2-3 болници в София както винаги :)Бойко ела се разходи тайно влез в някоя болница в Княжеството ... просто ще се учудиш за какво иде реч.... но влез тайно и влез в някоя стая просто е ужасно ! А плащаме еднакви осигуровки с вас от София дето сте ....
3
 
6
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
ТОЛКОВА компроментиран, елементарен, продажен, невеж премиер НЯМА право да управлява повече. Да не се прави на НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ.Той ли ще говори за прозрачност?????!!!!!!!Още нямаме прозрачност за парите му в чекмеджето, кюлчетата злато, пищова и тлъстото му голо тяло, проснато напреко, за имотите в Барселона, за милиардите и т.н. Освен често поднасяни глупости кой го е "сготвил" с цел да уязви президента, в който е фиксиран със злоба. Искаме да знаем прозрачно какви ги дроби Борисов с Турския поток, изпълняван от руснаци.Искаме да знаем за словесните упражнения - един ден на тема Белене, после на 7-ми реактор и т.н. Сега и това се спря. Това отдавна говори за психическа неустойчиват на произнасящия ги. Страшно е да си помислим, че такъв човек управлява цяла страна. А как се прави на международник между Ердоган и Макрон и ги поучава в демократичност!!!!, как заби преговорите със Северна Македония и др. - да не говорим! Срам и позор!НЕНАПРАЗНО го е страх да се появи в центъра на София, а джитка с държавната джипка (което е противозаконно) по гори и села. СТРАХ го е - ноторно известно колко е СТРАХЛИВ. Не харесвал младите! ТЕ "УМИРАТ" за него. За тях той е някаква карикатура, невиждано нагла и проста, някакаъв анахронизъм и МУТРА. Всички отчитаме, че с нашето голямо търпение, а и равнодушие, при някои апатия го оставихме да безчинства с професията си на пожарникар и мутра толкова години и да прахосва пари от бюджета и дадени на страната от ЕС. Със сегашните престъпни действия по бюджета залага много капани за в бъдеще.Мутри, сбогом!!!! Вземай си калинките барабар с *** и ОСТАВКА! ВЕДНАГА!