Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Социални мрежи

Facebook: Изкуственият ни интелект хваща 94,7% от речта на омразата

Все пак технологията се затруднява при текст върху снимки, жаргон и сарказъм

0
 
5
 
6
преди 11 месеца
И като го фане кво го прави след това? Слага я в архива на дългосрочната памет ли? :)))
5
 
3
 
5
studioaa до: фиг.1
преди 11 месеца
Кампанията на Тръмп имаше 0% общо с фейсбук... Тръмп ползва само twitter, а алтернативните медии няма нищо общо с никой технологичен гигант.Лесно е да се пръскат глупотевини тип чул-чул-недочул нали?
2
 
5
 
4
фиг.1 до: Императорът
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Без Фейсбук и другите социални мрежи Тръмпона щеше да види Белия дом само на снимка. Когато имаше изгода ги използваше без да ги критикува за "свободата на словото". А ти също ползваш Фейсбук, при все че не си съгласен с политиката им, което е малко лицемерно.
3
 
6
 
3
преди 11 месеца
Скоро няма да остане и 1 човек, който да ползва тази помийна яма - дори и 100.1% да хваща няма да има каквото и да е било значение.Все повече и повече хора вече не ползват google, facebook, youtube, twitter а ползват duckduckgo, minds, bitchute и gab, където езикът на омразата се разпространява свободно без никакъв софтуер, който да го ограничава...
3
 
5
 
2
Императорът до: Императорът
преди 11 месеца
И на всичкото отгоре някакви "модератори", които идевателстват над хората и нарушават човешките им права, реват, че животът им бил застрашен в офисите. Споко - излишният ви живот скоро ще бъде застрашен по съвсем други причини, поне в САЩ.
3
 
6
 
1
преди 11 месеца
Фейсбук открито нарушава свободата на словото, гарантирана от Конституцията и международното право, да не говорим, че активно се намеси в изборния и предизборния процес в САЩ на страната на превратаджиите. Тръмп излезе мекушав, аз на негово място така щях да настъпя тая жаба с ръбеста глава, че съвсем да и изскочат грозните очи.Писна ми да ме бамват редовно, само защото съм казал истината за определени лица или групи индивиди.