Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Сачева се захваща с проблемите на младежите, които нито работят, нито учат

Специална карта ще идентифицира 160 хиляди младежи у нас от тази група

0
 
2
 
8
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
"Министерството на труда и социалната политика се заема с мерки в помощ на около 160 хиляди младежи в България, които нито работят, нито учат......"

Брей как да не работят.....?
А бебета кои правят.....?
А за бебетата помощи няма ли.....?
Това работа ли е или не.....?

Най много Сачева да им слага презервативите преди коитус.....
0
 
2
 
7
dikens15 до: ing5rov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Те в това министерство само такива поставят, за да могат да прокарват и налагат *** си закони по- лесно. Целта е една и тя е да бъде разбито семейството, такова, каквото го знаем.
1
 
1
 
6
dikens15 до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Май си се подкарал отрано тая сутрин?! На кой да удрят данъци?? Не четеш ли, че са безработни!!
0
 
5
 
5
dikens15 до: zelka007
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Комунистическото ти мислене никой не може да промени, нали???!! Само констатирам. За съжаление всички “ нови капиталисти “ и “ десни демократи” са като теб.
Проблем всъщност няма, кой каквото иска да прави, стига да не върши престъпления. Кой млад човек е луд да работи за 600 лева при положение, че на час път от България е в състояние да взима в пъти повече, при това без шефовете да ги третират като крепостни селяни( какъвто е масовият случай в България).
1
 
5
 
4
ing5rov до: zelka007
преди 1 седмица
ами ергенски данък да въведем ли ... щото ромете нема да плащат , ама тебе дъртата бръскалка дето само котки отглежда , ше те касае ... : )))
4
 
3
 
3
Dr. Vatnikov до: zelka007
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Може и без тухларни - удряй данъци до посиняване и това е. Прогресивни, с всяка година да се увеличават.
6
 
2
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Отново с усещане за символични действия!!! Един сигурен признак, че не се учим от грешките!!! Тук, в тази област, трябва да се разгърне най-значителна национална дейност. Трябва да се наложат обширни кохезионни политики, в областта на демографския проблем, заетостта, доходите!! По настоящем младите завършват без никаква друга перспектива, освен тази на наемен работник. Така те безусловно стават "роби" на новия работодател, който трябва да осигури условия за социално и семейно планиране, БЕЗ държавата да дължи каквото и да е! Няма семеен бизнес, няма друга частна инициатива. За целта трябва сериозна кохезия, базов доход, детски надбавки на европейско ниво, осигуряване социална независимост на бъдещите родители и предприемачи на Родината!!! Срам, срам, г-жо Сачева!!!
4
 
4
 
1
преди 1 седмица
да се въведе трудова повинност , да се възстановят трудовите лагери и тухларните , и каменоломните , да се възстановят отрядите за почистване на растителността около пътищата , навсякъде където има да се прави земен изкоп да се съставят бригади ... нема кво да ги бавите мърдичките ... който не иска да се труди да плаща на държавата ...

мда , може и на обменни начала със сибирските трудови лагери ... :)))