Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

На нас се пада да поемем отговорност за планетата

Никакъв политически процес няма да отговори на предизвикателството, нужна е добре насочена технологична промяна

3
 
0
 
4
преди 3 месеца
Сладкодумни душепреказчици като Атънбъро, Търнър, Грета Тунберг, Гутереш и прочее Агит-пропове, би трябвало да насочат словесната си мощ в посока на промотиране на нови зелени технологии и да активират по-достъпни начини за финансирането им - каквито съществуват в изобилие, вместо да си скубят косите и да бълват апокалиптични заклинания.Технологията Вертикална Ферма - https://vertikalna-ferma.alle.bg например би могла да осигури неограничено снабдяване с храни, горива, енергия и материали в 100% ИЗОЛИРАНА и Стерилна среда, при НУЛЕВО влияние върху околната среда.С помощта на такава технология Земята би могла да изхрани не 7, а 700 милиарда човеци. При това без ГРАМ проблем относно Замърсяване на Въздух-Вода-Почва, Отпадъци, Глобално Затопляне, Обезлесяване, Намаляване на Биоразнообразието и пр.Такава Ферма е напълно Самодостатъчна, консумира единствено Вода и Въздух (СО2), и би могла да бъде разположена навсякъде, в средата на Нищото - насред Пустини, Океани, Планини, Тундри, на Полюсите, в Стратосферата, в Космоса, на Луната, Марс или Венера.
0
 
3
 
3
преди 3 месеца
извратеняците и психопатите измислили тая абсурдна теория трябва да бъдат озаптени ... в противен случай оцелелите заминават директно в ранното средновековие .
0
 
4
 
2
dzk
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
"На нас се пада да поемем отговорност за планетата..." - подобни изказвания във психологията и психиатрията се води като психично разтройство, изразяващо се в крайна степен на преоценка на своята важност, известност, популярност, богатство, власт, гениалност и политическо влияние, водещо до всемогъщество. Още се води като мания за величие, мегаломания и е част от симптомите на параноята.
0
 
3
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
"Нашето поколение е отговорно" - ала-бала. Да наложат 30% данък богатство за "миналото поколение" и готово. За едно десетилетие всичко ще е мед и масло! Значи някои се нагушили - а пък "ние" сме отговорни. Пропагандата е ок, но парите трябва да се вземат от тези, които ги имат! На другите колкото да им вменявате отговорности - файда няма!