Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Световните медии: Борисов трудно ще сформира правителство

България навлиза в период на неизвестност, докато политиците преговарят за някакво правителство, но е рано да се говори и за нови избори, според анализатори

   1| 2| 3| 4| 5    
3
 
4
 
36
zelka007 до: khao
преди 1 месец
да се сещаш в австрия подобен скандал с медии и харчене на пари ... ?! наскоро в немско също ... ?! ами в испания с краля ... ?! за италия да не започваме ... :))) ... значи корупцията си върви откакто свят светува и ще си върви и след нас . аз , ти , или всички ние тук от форума няма как да я премахнем . можем да опитваме да я ограничим постепенно ...

първо политик не трябва да бъде обидна дума , както "другарете с ц.ър.вулите" я наложиха . политик трябва да е човек даващ средносрочни решения и планиране . второ трябва пълна прозрачност на решенията и изпълнението им . и не на последно място трябва добър филтър на входа в поликата ... лесно е за писане , но е доста сложно за прилагане .

Бащицата работи през севдаТВ , него му не требват медии , има си фейсбук , просто забрави кога да слезне достойно от влака(джипа) ... не че е много късно де ...
3
 
5
 
35
khao до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Със сигурност ще ги харчи по разумно от мутрата.... и парламент нямаше, нека бъдем сериозни. Сега кой оказва контрол ...никой !
Каскета ще контролира Радев, нали е човек на Мутрата!
Да..пандемия... добре че ми припомни, Мутрата отваряше и затваряше така че точно сега да сме в пика на заразата, зада може да има по ниска активност от ниската по принцип и да може корпоративния му вот да има по голяма тежест ... и въпреки това Мутрата загуби почти половината гласове от миналите избори... освен свързани с него други не гласуват за него !
Ако има нови избори след 3 месеца, даже няма да се очудя ако Мутрата изпадне извън топ 3, само хората по малките населени места да спрат да се страхуват от него!
3
 
4
 
34
abdul до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Както вече споменах пари има, просто трябва да си ги приберем обратно.
2
 
4
 
33
abdul до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
*тъмнo зeления
2
 
6
 
32
abdul до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Кви пари, бе джанъм? Има си обезщетения за безработица, за болест. Правила при извънредно положение си имаше и преди ковида.
Какво подпомагане какви пет лева? Що си мислите, че всеки е длъжен да ви танцува на хорото дето ви го тананика оня *** етиопец от женева?
Хайде стегнете се малко.
5
 
2
 
31
georgi_shum до: khao
преди 1 месец
И да добавя - бб работи с парламент - добър или лош го е имало. Има кой да гласува закони. Има кой да гласува бюджет. Има кой да упражнява някакъв, пък дори и било то проформа контрол
В пандемия сме - как служебно правителство ще харчи пари за подпомагане, медицинска помищ, ваксини, парите от възстановителния пакет на ЕС? С чия санкция, на Радев ли? Кой ще им оказва контрол? Кой ще го е избрал въобще за това?
3
 
5
 
30
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
да... като чета написаното... определено по добре без фондове :):)
изпуснал си, хващане на медии, купуване на власт.. корупция !
4
 
3
 
29
khao до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това ми звучи като плашилото Ви до оня ден... Гласувайте за Мутрата зада не дойдат комунистите... и накрая комунистите даже са по злеее от Мутрата! ... ей така и с Резидента... ще си назначи правителство, и ще си иде без нищо да стане!
4
 
5
 
28
zelka007 до: abdul
преди 1 месец
хехе ... пишеш , пишеш , па туко изръсиш некоя пробита опорка ... :))) ... я потърси с какви машини е гласувано във венецуела ... и това за еврофондовете не го ръси толкова безотговорно . иди до сръбско , македоснко и албания и виж мизерията без еврофондове ква е и после се върни у нас ... пречиствателни станции , водопроводи , рехабилитация на пътната мрежа , нови пътища , рехабилитация на електропроводите , нови електропроводи , повишаващите и понижаващите трансформатори , библиотеките , читалищата , програмите за преквалификация , пари за безработни , саниране на сгради , училищата , централните градски части на всички по-големи градове в БГ , бърза помощ , аварийните служби , полиция , армия , поетапно ремонтиране и оборудване на болниците , управлението на бо.кл.ука ... айде слез на земята и излез от пашкулчето на дървените опорки ала дядя вова ... :))) ... халал да са му на царя там неколкото хиляди кубика гора дето завлече , ще израсте пак ... без еврофондовете тука нема ти казвам каква мизерия и разруха щеше да бъде ...
3
 
3
 
27
khao до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Резидента няма да упправлява... закона не му дава това право. Евентуално някво служебно правителство за 2-3 месеца... На базата на какво реши че той ще е по авторитарен от Боко? Щото Каскета е с него или щото Шиши е с него ?
Резидента няма да може да промени закон, няма пари ... няма Шишита ... няма Каксети зад него ... как точно ще управлява авторитарно?
Ей това даже и герберския трол Ватника не може да го отговори :):)