Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Дигиталното евро започва да придобива форма

Промяната може да се окаже далеч не толкова стряскаща, колкото мнозина първоначално мислеха

3
 
1
 
8
khao до: Shadow1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
:))) знам, даже бих казал че не знаят за какво говорят... но карай да върви. Като цяло в статията е само някви предположения и спекулации :))
1
 
3
 
7
Shadow1 до: khao
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Очевидно говорят за нещо различно тук. Ако беше само банкова сметка щяха да кажат че са готови с него от миналия век.
1
 
4
 
6
khao до: Shadow1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
всеки гастербайтер го ползва... вкарва 1000 хартиени евро в сметката, те стават цифрови за да минат по мрежата/ жицата, та като се прибере в каспичан отново тегли 1000 хартиени евро... Има го от десетилетия и се ползва от много хора.Нали не си мислиш че същите хартии пътуват по пощата от ...Германия например!
1
 
4
 
5
khao до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
статията е пълна с чисти глуупости и неточности... даже незнам кое първо да хвана.. :)
4
 
2
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
И кой го иска това дигитално евро? Ценното на независимите криптовалути е, че получаваш равни условия с всички останали играчи на пазара, а тези смешни дигитални централизирани валути се управляват от група хора някъде си, и тези хора задават условията им, и естествено тези условия се договарят с останалите участници на пазара - основно големите участници. Мнението на Дойче банк и Барклийс няма да е с еднаква тежест на моето нали? И пак става същата ситуация като сегашната но с ново име, еми не си правете труда, карайте си както си е сега...
2
 
5
 
3
преди 4 месеца
"Пандемията ускори отказа от физическите пари"Точно обратното ще се случи - просто защото по-голямата част от хората не искат да се ваксинират. Физическите пари са начин за избягване на данъци и те блокират контрола на властта върху голяма част от икономиката...Както пандемията изгони стотици хиляди българи вън от големите градове, така и тя ще доводе до връщане на физическите пари т.е не само хартиените обратно както и използването на независими крипто-валути - останах приятно изненадан как можеше да платя с биткойн за нова кола у нас преди седмица...
1
 
6
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Пандемията ускори отказа от физическите пари" Тая глупост кой я измисли? Няма такъв отказ. Това някакво собствено заключение на автора ли е??
3
 
3
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
формата.. на джобата в който са поставени.Това е колосална идиотщина.