Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Да санкционираш Русия е по-лесно да се говори, отколкото да се направи

Западът трябва да е по-креативен, за да промени поведението на Кремъл, вместо да гони дипломати, защото осакатява собственото си дипломатическо представителство

   1| 2| 3    
2
 
1
 
25
khao до: ПИЧ
преди 5 дни
Няма профилна снимка
ами ако на някой му се поиска да те пребие и да изнасили жена ти... пак ли ще говориш така ?
4
 
2
 
24
Делян до: дядя Вова
преди 6 дни
Да си сложиш аватар на бившо КГБ е не по-различно от това да си сложиш аватар на Бин Ладен!

А, за какво пишеш ми става ясно само като видя селското "ве" в изречението!
3
 
2
 
23
Делян до: serafima
преди 6 дни
Така говориш защото си селянче израснало в панелка с родители извадени от селското блато от новодошлите терористи на власт и благодарни до дупка на БКП-то за мизерното апартаментче в Люлин 17!

Ако не съм прав съм готов да се извиня!
5
 
1
 
22
преди 6 дни
Никакви оръжия, никакви войни!

Най-ефикасният метод против червени режими е спиране на кранчето, тоест санкции до дупка, докато не обърнат собственият си режим. Не казвам, че ще е бързо, но определено ще е мъчително!
5
 
1
 
21
Делян до: ПИЧ
преди 6 дни
В пещера ли си отгледан?
3
 
6
 
20
преди 6 дни
Абсолютно никакви санкции не са необходими. Всеки да се развива и да живее, както иска. Налагането на санкции ме ядосва. Както да ти наложат санкция задето си без колан или си превишил скоростта. Някакви хора се събрали и ще налагат санкции другиму, в други държави дори. Това да не са някакви чорбаджии на света, които санкционират своите роби. Абсолютно недоразумение са тия хора. Остави да си живеят кой както иска.
3
 
4
 
19
преди 6 дни
Няма профилна снимка
"Джо Байдън е подложена на все по-голям натиск да предприеме действия срещу Русия заради опозиционния лидер Алексей Навални, който може да „умре всеки момент“ след три седмици гладна стачка, според лекаря му" .Тези престъпници не се трогнаха,че повече от 500 хиляди умряха за тоя пияница проливат " крокодилски сълзи" и са в истерия лично Путин е отговорен .С тая болест наречена шизофрении преминаха всички граници и са готови даже ако трябва да започнат ( санкциите ако са недостатъчни) война срещу Русия. Единствено което спира тези престъпници-убийци е " ядрения потенциал" в противен случай Русия щеше да сподели съдбата на Ирак,Либия,Афганистан...Тая престъпна страна това " Световно зло" застрешава и е заплаха за Световният мир и цялото човечество.
3
 
2
 
18
scott до: deaf
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Да ти кажем ли що?
1. Военые, беха у паника, щото се появи "свобода на съвастта" и разкрепостено поколение...........обърнато на запад.
2. ВАНГА: ГЛЕДАЛ СЪМ НЕЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО - "Курск ще бъде под вода и целия свят ще го оплаква. Русия ще се възроди при човек на име Владимир"
3. Та, пияндето елцин беше отстъпил контрола над ядрения арсенал на щатски сателити. И се появи - путинчо: човек на собчак, завършил право, внедрен от него да "разследва корупцията във властта" и доказал, че не я пипа с пръст. Моменталон го МОНТИРАХА!
4. Путин си достави удоволствието да накара ковчежника на елцин да скочи от кулите на кремъл и се разправи с бая "групировки" правили пари при него....
ТА, ПУТИН СИ ВЗЕ ВЛАСТТА БЕЗ ОСОБЕНА СЪПРОТИВА. И минаваше за партньор и стабиляга. извесно време.
2.
4
 
4
 
17
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Елцин предаде властта на путин. Направи го защото бе сигурен, че ще спази обещанието си, да не преследва чрез съда него и семейството му след като се оттегли. путин като по-хитър вкара в конституцията забрана за търсене на съдебна отговорност от бивши президенти и членове на техните семейства.
7
 
3
 
16
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Между другото,в нормалните страни предаването на властта от старият на новият лидер,става по някакви правила,(писани или неписани,но правила). В Русия няма правила. Там властта я грабва този,който е по-силен на деня.