Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Оставете Фед и ЕЦБ. Дебатът за инфлацията е между Индия и Бразилия

Двата различни подхода на развиващите се икономики може да определят урока за икономистите от пандемията

0
 
2
 
4
NoPanic до: scott
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Миналото никога не се повтаря едно към едно. Проблемът сега е следния - бедността поне в ЕС и САЩ е елиминирана, но това не увеличи инициативността, а мързела на хората. Вместо народа да използва свободата и наличните средства, за да създават иновации, да развиват конкурентен бизнес... те "инвестират" в имоти, коли, почивки, хазарт/стокова борса. Още едно поколение и Китай ще ни смачка. Как ще решат проблема управляващите, ще видим. Субективното ми мнение е, че това ще стане чрез индиректна национализация на частната собственост - все по-високи данъци, отрицателни лихви, безкрайни затваряния и мораториуми. Безмисленото трупане на богатство ще приключи през 21-ви век.
1
 
1
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ами правилно! $ не е американска валута, краварите имат само кредити, да му мислят тези които ги кредитират...а го следва послушно...
3
 
5
 
2
преди 2 месеца
Оставете Фед и ЕЦБ. > Крадеца вика дръжте крадеца!
4
 
6
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
дебат? За инфлационът? У Бразилейрос? ЧЕ ТЕ НЕ БЪЛВАТ ИНФЛАЦИЯ! Могат да имат дебати само за годината, в която ше изсекът напълно амазонската джунгла.За инфлационът дебати нема! САЩ КАЗВАТ: ШЕ ПЕЧЕТАМЕ, КУПУВАМЕ АКТИВИ И ШЕ ДАВАМА ПАРЕ НА НАШТЕ ХОРА ДОРИ БЕЗ ДА ГИ ЗАСЛУЖАТ ЧРАЗ ПАЗАРА. Другите, омаломощени от постоянно кръводаряване и мъртви кат конкуренц. Найс,а? Дебатат за инфлационат се решава на бойното поле. Ако има такива, дет им е писнало да ги крадът и земат калашника....тогава вече ше започне "разговорът". ВАЙМАРСКА РЕПУБЛИКА БРАТО. И ХУТИН НА ХОРИЗОНТА.