Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bulgaria On Air

Търсенето на жилища у нас е по-голямо от предлагането, цените ще растат още

Сред факторите за голямото търсене са страхът от инфлация и предстоящото влизане на България в еврозоната, казва Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net

2
 
12
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Как пък не сменихте плочата за толкова години, бе! Едни и същи дитирамби за тоя имотен пазар... А много ми е неприятно обикновени кърлежи без (очевидно) никаква експертиза в нищо да бъдат представяни като "експерти" в телевизиите и да ръсят клишета с единствена цел да закрепят благоденствието си. Тази сутрин гледах въпросното интервю по телевизията; водещите бяха като хипнотизирани и сами подаваха топката на тая госпожа, която на свой ред ни обясняваше за очаквания безкраен ръст на цените... нелепа работа; обидна за зрителя, даже.
3
 
8
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Още през март-април 2020 г. забелязахме, че с почти 20% започнаха да се свиват обявите в Imoti.net. Агенциите намаляват броя на обявите, защото някои продавачи са изтеглили имотите си. Българинът обича да бъде собственик на имот. Поддържането на имот е твърде евтино - може да имаш собственост и да не се грижиш за нея. Около 25-35% от имотите в градовете са необитавани" - и на тоя фон купувач с доход 2200 лева, какво повишаване хахаха, само балонче по обяви - брокерски мокри сънища по спомен от 2007-а. Цяло чудо е че тия динозаври не измряха изцяло оттогава, вече 14та година цените не могат да се възстановят - за обемите на пазара въобще да не говорим.