Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Ще получи ли бизнесът компенсации за скъпия ток?

Правителството обмисля директна финансова помощ, заяви Атанас Пеканов

0
 
2
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
айде пак национализираме загубите и приватизираме печалбите ... То като при комунизма, но по зле ... тогава и хората можеха да крадът, сега само "елита" !
1
 
4
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Дотации за производителите и директна финансова помощ за потребителите на електроенергия. И НЕК и Топлофикация София с милиарди дългове и загуби. Не ви ли дотегна?
0
 
3
 
4
doba до: Karo
преди 1 месец
Karo, само гледай! Хлябът, който купуваме вкъщи беше 1,10лв/400гр. В момента е 2,10лв. Очаквам след помощите да стане 2,30лв! Друг е момента, че сега никой не го купува и си стои по стелажите. Което естествено не е решение на такова ниво на инфлация!
0
 
9
 
3
Karo до: s3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Има си разлика между директната финансова помощ и дотацията. Първото е нещо което се дава на фирмите, за да намалят разходите си, не е гаранция че нещо ще стигне до народа. А при дотацията се влияе на цените и те са по-ниски за народа. Но при демокрацията народа кучета го яли, важното е фирмите да са добре.
0
 
8
 
2
преди 1 месец
Ще получи дръжки.... Целта е не да се подпомогне бизнеса, а да се закопае бизнесът, по-късно и държавите заради прекомерна задлъжнялост, а накрая и демокрацията.
0
 
12
 
1
s3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Какви модерни думи: директна финансова помощ ...А реално си е дотация от страна на държавата, както беше и при комунизма, нещото от което искахме да избягаме, да няма дотации и цените да са пазарни. Явно сме се насочили пак към комунизма.