Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Секс, лъжи и мълниеносно изгонване

Защо германският издател Axel Springer освободи главния редактор на таблоида Bild Юлиан Райхелт с незабавен ефект

1
 
4
 
4
преди 1 месец
Хех, бил наеб*ал няколко колежки. Че то по тоя критерий трябва да изгонят всички Мъже в БГ :)
1
 
8
 
3
преди 1 месец
Все пак от материала не става ясно защо след като няма доказателства за каквато и да било принуда защо секса със служителки да е толкова голямо престъпление. Какво ако е било по взаимно съгласие и не е повлияло на обективността? А ако е обратното нещата не трябва да завършват само с уволнение но и със съдебно разследване. Иначе излиза, че просто е бил неудобрен и използват слабост, която е типична и обичайна за 99% от мъжете. Едва ли има мъж на планетата, който да няма сексуални взаимоотношения с някоя служителка. Включително и тези, които го обвиняват и разследват, както и този, който ще сложат на неговото място.
0
 
9
 
2
analog до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"последния смел бунтовник срещу новата авторитарна ГДР" Имигрантите не му харесвали, ковид ограниченията също Просто са му спретнали стария номер с жените. Няма работа за журналисти които не възпяват глобализма.
3
 
4
 
1
преди 1 месец
В Германия започва да става практика разкрития за сериозни нарушения да се прикриват и чак когато се намесят чуждестранни издания, започва да се действа.Същото беше и преди две години при краха на Wirecard,така се получава и сега...