Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Кой подхранва антиваксърски нагласи на Балканите?

Теориите на конспирацията процъфтяват на благодатна почва в региона

   1| 2    
1
 
2
 
15
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Как от кой се разпространява, от същите кремълски хибридки, дето говориха, как норвежците ще им вземат децата, плашиха ги с истанбулска конвенция, лъгаха ги как България се съгласила да стане приемен център за бежанци, как нямало никакви военни в Крим.и тн. и тн. А Грую със зяпнала уста поема, поема...сега е антиваксър, утре ще е антиевро, вдругиден друго ще му измислят.
1
 
3
 
14
Mechkata до: zelka007
преди 2 месеца
не знам що се пениш на всяка статия относно ваксинирането - антиваксърски павета, невежи, нам кви си още простотии. Всеки сам си прави избора на база каквото си иска - фейсбук, бг мама, чужди или наши сайтове, интервюта по тв и т.н. и т.н. всякакъв източник на информация, близки лекари, потърпевши, роднини, колеги, приятели.Само за сведение в кратката характеристика на продукта, само ако си си направил труда да я прочетеш, разбира се, ще забележиш доста изречения от типа: "Този лекарствен продукт подлежи на допълнително наблюдение. Това ще позволи бързото установяване на нова информация относно безопасността." ; "Безопасността и ефикасността при педиатрични участници на възраст по-малко от 12 години все още не са установени. Налични са ограничени данни." ; "За да се подобри проследимостта на биологичните лекарствени продукти, името и партидният номер на приложения продукт трябва ясно да се записват." ; "Продължителността на защитата, предоставяна от ваксината, не е известна, тъй като тя все още се определя в текущи клинични проучвания."; " ваксинацията може да не защити всички ваксинирани. Лица може да не са напълно защитени до 7-мия ден след втората доза от ваксината." ; "Има ограничен опит от употребата на ваксината при бременни жени.";"Не е известно дали ваксината се екскретира в кърмата." ; "Оценката за безопасност в Проучване 2 продължава."; "Съобщаването на подозирани нежелани реакции след разрешаване за употреба на лекарствения продукт е важно. Това позволява да продължи наблюдението на съотношението полза/риск залекарствения продукт. От медицинските специалисти се изисква да съобщават всяка подозирана нежелана реакция..."Този лекарствен продукт е разрешен за употреба по т. нар. схема разрешаване под условие.Това означава, че за този лекарствен продукт се очакват допълнителни данни. Европейскатаагенция по лекарствата ще извършва преглед на новата информация за този лекарствен продуктпоне веднъж годишно и тази КХП съответно ще се актуализира." ... сам си направи сметката -всички влизаме в някаква статистика, обаче.
2
 
3
 
13
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Кой подхранва антиваксърски нагласи на Балканите?А на ЗАПАД?Да не мислите, че тия проценти са реални ваксинирани с ваксина, а не само със сертификат. При положение, че масово се копуват и се подаряват от лекари(тука в Германия). Опитаха се да натиснат медицинските работници, но накрая ги оставиха, дори им премахнаха и тестовете. Пълна анархия
1
 
5
 
12
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ако си лъган повече от 100 пъти, дори и да ти кажат нещо което дори да е вярно по същество, ще повярвате ли? Така и за ваксинирането.
2
 
4
 
11
преди 2 месеца
някой знае ли как стои въпросът с кръводаряването ... в тая връзка .
6
 
7
 
10
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Кой подхранва антиваксърски нагласи на Балканите? Здравия разум и критичното мислене ги подкрепят. А инжектираната овча маса да се прибира по кошарите, че след като са хрупкали тревичка следва доене и стригане.
8
 
7
 
9
дядя Вова до: дядя Вова
преди 2 месеца
Които предпазват само да не утънрят с милиарди банковите сметки на 2-3 фирми.
4
 
4
 
8
khao до: zelka007
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
тоест най напредналата нация е ОАЕ!!!кво са открили? ... как се дои камила с една ръка?куба е третата най развита... я да им отворим границата, да видим дали ще се задържат много като народ!
8
 
4
 
7
преди 2 месеца
хаха ... капсулирани в невежеството си щастливи православни ... :))) ... винаги вярват в чудеса и никога в здравият разум ... иво христов ги квалифицира , да не се повтарям ... ваксинирани от 11г нагоре : оае - 98% , сингапур - 93% , куба - 89% , португалия 89% , чили 87% , камбоджа 83% , китай 82% , ю.корея 82% , испания 82% ... и още много други ... не случайно се разпадаме лека-полека като народ , тази територия още дълги години ще бъде донор на население за света ... най-вероятно до пълното асимилиране след 3-4 петилетки ...
6
 
7
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И от руснаците да идват, в случая са изключително добре подплатени с факти и хората съвсем основателно се съмняват в насилственото "добро". Първо не е ясно какво е, после прекалено много фатални случаи познава всеки един от нас за съжаление. А това че сменят диагнозата за смърт в болниците поне у нас е публична тайна, с която всеки се е сблъсквал от първо лице. Ваксини тествани 30-40 години да , нещо измислено, вчера, за което се подписваш че производителят не носи никаква отговорност и ти сам си слагаш главата в торбата .... ами "благодЪрЪ ви много"!