Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Дребните инвеститори в САЩ може да се разбунтуват при мечи пазар

Демократизацията на пазарите би била положителна, ако рисковете се управляваха разумно

0
 
3
 
4
evlogi до: bgMan
преди 4 месеца
Имат предвид масовото навлизане на брокерски онлайн платформи от типа на Robinhood,които премахнаха таксите при сделки с акции и позволиха купуването на части от акции, примерно 0.1 акция, като по този начин улесниха масовия достъп и на обикновените граждани до пазарите,които преди бяха много често територия на по-висок клас инвеститори и институции.
2
 
3
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Демократизацията е всеки да може да играе на пазарите. Мисля, че хилядите приложения за това постигнаха въпросната достъпност напълно. Вече друг е въпроса, че тоя дето е писал статията на англйски, че и пешо дето е превеждал, имат предвид, че демократизацията е всички да печелят, само че другари "демократи" всички печелят само така си мислят докато губят заедно. Справка соца. Та тия *** в щатите и тука ползват думата демокрация всесто социализъм. Демокрация има - всеки може да си направи регистрация и да играе, но се опитват да убедят хората, че може да играят на всякакви балони като тесла и крипто и да не губят.
1
 
2
 
2
khao до: bgMan
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
аз не мога... статоята е пълна с измислени и псевдо термини... тотална каша
1
 
2
 
1
преди 4 месеца
Може ли някой дето наистина разбира да ми обясни какво значи "Демократизацията на пазарите" и защо тя може да бъде положителна и отрицателна. От статията разбрах, че тя можела да доведе до бунтове, значи не е никаква демокрация тогава, а нещо друго скрито зад този термин. Бунтове има когато твърде много несправедливост бива налагана насила от тирани, не от демокрация.