Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Украйна придоби важност за Запада, която прави трудно намирането на компромис

Най-забележителното за тази криза досега е скоростта, с която тя се придвижва към потенциална заплаха от ядрена война

4
 
1
 
7
Dr. Vatnikov до: andy
преди 1 месец
Хаха, как може да си толкпва слабоумен? Ако Украйна беше член на НАТО, дали пPocия щеше дори и да си помисли да я напада?! Българите сме си отлично с ЕС и НАТО, вие, копейкаджийските лузъри и тpoлове се оправяйте.
3
 
2
 
6
andy до: andy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
За нас е важно, да избегнем участта на укрите. Българският народ се събужда и скоро ще отхвърли САЩинския гнет. Да живее СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!
3
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
САЩисаните имат 2 основни врага - Русия и ЕС. С внимателно планирани и проведени действия последните 8 години и жертвата на незначителната Украйна са на път да ги елеминират.
4
 
3
 
4
преди 1 месец
В този анализ липсват няколко основни понятия. 1.Правото на една независима страна да съществува и да се самоуправлява. Ако светът допусне Мордор да отнеме отново и да ПРИСЪЕДИНИ отново територия, това значи, че ще се даде началото на вълна от нападения по целия свят. 2. Ядрения шантаж трябва да получи отговор от цял свят. Ако се позволи на Мордор да шантажира сега, то те ще го правят винаги в бъдеще. Хубавата новина тук е, че Китай е твърдо против употреба на ядрено оръжие в Украйна. Възможното решение за мен е едно - след очакваното обявяване на мобилизация, новите ще отидат на фронта необучени, демотивирани, облечени със зешени чували и с по един калашник, ще станат много бързо на пушечно месо и груз 200/300. Което ще породи огромна вълна от недоволство в пPocия и това ще генерира промяната. А като запука далекобойната западна артилерия, камазите с груз 200 няма да стигат.
3
 
4
 
3
khao до: cyclop
преди 1 месец
Няма профилна снимка
реално точно това се случва, копекчик!
6
 
6
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"В момента администрацията на Байдън се ангажира да спечели война, която мислеше, че няма да се случи на страна, която смята, че е безпомощна пред опасностите и трудностите, които все още не знае как да оцени."---- Написалият това изречение е професионален автор на статии, които публикува в голям сайт за новини и анализи, който има претенции за високо ниво, които стават все по-съмнителни и оспорими.
3
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
да бе... щото до сега не се направиха компромиси с мордор на два пъти.... ако и след това пак отиваш на компромис, значи си пълен тъъъпак