Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Унгария затвърди още повече позицията си по санкциите срещу руския петрол

Страната заяви, че ще оттегли заплахата си за вето само ако вносът през тръбопроводи бъде изключен

2
 
0
 
4
Kiro_100 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ватников ...Да те е'б'а в у'с'т'а'т'а ..Нещо против ...???
0
 
3
 
3
Dr. Vatnikov до: viva
преди 1 месец
Сшабоум, общия интерес е кремълското жуже да падне, защото утре като ти закапят бомби на празната кратуна, ходи смятай икономиката, да не говорим за ядрени бомби! От слугинажество към Мордор и последните ви гънки са се изгладили!
2
 
1
 
2
viva до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хахаха. Гнусно е да искаш да си съсипе икономиката, само защото на теб ти отърва нещо си. Мислиш ли, че ако Франция зависише изцяло от вноса на петрол от Русия би приела забраната на руски петрол? Мислиш ли, че Англия не си направи добре сметката, че покрай ЕС дава повече, отколкото взема и не си направи Брекзита. Нагло е ти да си правиш сметката, а да държиш другите да не си я правят и да не си преследват интереса. На този свят не съществува само вашия интерес. Съществува и интереса на останалите хора.
2
 
6
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Кога другата гнусна европейска нация(освен рускат и турската) ще бъде изхвърлена от ЕС? Да си иска изключение само за унгария, защо иска за целият тръбен пренос? За да слугува на патрона си кремълскиятШизофреник? Долна унгарска нацийка, забравихте как руснаците ви клаха 1848, 1944 и 1956 година. малко ви е било.