Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Пазари

Падението на борсовата легенда Кати Ууд

Пандемията свърши, централните банки инициираха поврат в лихвената политика, а водещият фонд на 66-годишната американка се срина с почти 30% за месец

1
 
1
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Изключително глуппава статия. Ark Innovation продължава да инвестира, а това, че в момента сме в мечи пазар означава, че е време за покупки, а не за продажби.
2
 
0
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
в годините когато печатницата работеше и надуваше всичко, лесно се става легенда в казиното... аман от такива борсови ***!
2
 
5
 
4
преди 1 месец
Тая другарка май дрънкаше, как биткийня щял да става милион и половина. Събра парите на шараните, ама поне не избяга в ЮАР, като нашата Ружа. Така е, балъците не умират.
4
 
1
 
3
юрист до: corner
преди 1 месец
Ще ви се- няма обявен край на световната пандемия от ковид; имаме глобална криза с цените на горивата, предизвикана умишлено от русия; имаме и назряваща продоволствена криза; имаме количествени натрупвания в експерименталната физика и нови научни резултати от Големия адронен колайдер в ЦЕРН, които не съответстват на властващата от 50 години научна теория; имаме опити за установяване на няколко езици за програмиране на квантовите компютри и още няколко научни факта, които могат да доведат до коренно нова теория във физиката и да дадат частично обяснение на гравитацията, което, колкото и да ви се вярва, ще доведе до различни от прогнозираните от вас резултати. Това е моята прогноза за ''проблема'', описан в статията..
2
 
4
 
2
corner до: юрист
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Напротив , прогнозите са много позитивни - от 80% , поне 95 % да е спадът .
6
 
3
 
1
преди 1 месец
Мисля, че е прекалено рано за ''заупокойна молитва'' на фонда на г-жата от статията. Не сте взели предвид едно основно обстоятелство- ковид все още не си е отишъл- никой не е обявил края на световната пандемия. Знаем, че е налице затихване на инфекцията и после- нов масов взрив, успоредно на който се налагат и противоепидемичните мерки, довели до възхода на описания фонд. Мисля, че е много рано за каквито и да е негативни прогнози.