Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Рекоден брой посредници се включват в "Деня за акции" на 12 май

Седмото издание на инициативата е с цел подобряване на инвестиционната култура и увеличаване на знанието за капиталовите инструменти като форма на инвестиция

Рекоден брой посредници се включват в "Деня за акции" на 12 май

Снимка: Олег Попов, архив, Investor Media Group

Общо 28 инвестиционни посредника и банки са потвърдили до момента партньорството си в инициативата на БФБ и Централен депозитар - "Ден за акции", съобщи борсовият оператор.

Седмото издание на инициативата в полза на индивидуалните инвеститори – „Ден за акции“ ще бъде на 12 май. Инициативата е с цел подобряване на инвестиционната култура и увеличаване на знанието за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в България.

В „Деня за акции“ всички индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции и структурирани продукти от всички пазари на БФБ, включително и пазар beam - без такси и комисиони към БФБ, Централен депозитар и участващ в инициативата инвестиционен посредник.

Специалната възможност ще важи при до 15 изпълнени през „Деня за акции“ поръчки на физическо лице с обем не повече от 2 хил. лв. на единична изпълнена поръчка.

Още по темата

Всички инвестиционни посредници, които партнират на БФБ и Централен депозитар, в „Деня за акции“ няма да таксуват своите клиенти – физически лица, чиито сделки отговарят на посочените условия.

По статията работиха: Веселина Василева, редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
5
 
1
преди 1 седмица
Дайте информация - кои са тези посредници + една банка. Всеки да знае дали неговия посредник участва в тази инициатива "Деня за акции".

Още от Новини и анализи
"Монбат" ще придобие дял от тунизийска компания за батерии