IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предприемачи споделят как са превърнали страстта си в бизнес в Клуб Investor

За най-важните предпоставки за развитието на бизнеса ще разкажат участниците в "Дискусията за успешни предприемачи"

21:55 | 14.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Предприемачи споделят как са превърнали страстта си в бизнес в Клуб Investor

Популярният стартъп за професионални домашни помощници Доместина, семейната фирма, успешно наложила първата българска марка очила KWIAT, социалните предприятия-фурни Хлебни къщи и платформата за онлайн магазини GombaShop са сред участниците в „Дискусия за успешни предприемачи“ на Клуб Investor на 27 септември в бизнес центъра Capital Fort в София.

Те ще споделят как са превърнали страстта си в бизнес и ще обсъдят най-важните предпоставки за успешно предприемачество, заедно с факторите за устойчивост на бизнеса.

В панелите ще се включи и Стойне Василев, предприемач и основател на Smartmoney.bg, Алек Кембъл, директор на пространството за съвместна работа Aspire в Американски университет в България и Георги Халачев от „Билид“, спечелил проектно финансиране за бизнес таланти в конкурса на Fibank „Най-добра българска фирма”.

Освен, че ще участва в дискусията, презентация за риска и предприемачеството ще изнесе проф. Димо Димов от университета в Бат (Великобритания), признат за един от 100-те най-добри професори по предприемачество в света. 

Модератор на дискусията ще бъде водещият на съботно-неделното предаване Boom & Bust по Bloomberg TV Bulgaria Кузман Илиев. Той е търсен анализатор по икономически и финансови теми, като наскоро направи и видеолекция за функцията на предприемачеството и анатомията на държавните намеси в Investor.bg.

За актуална информация за предстоящата дискусия следете http://club.investor.bg/.

Клуб Investor.bg се провежда с подкрепата на Първа инвестиционна банка, Optimystica и Американски университет в България. Институционални партньор на Клуб Investor.bg са Елана Финансов Холдинг и Smartmoney.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:13 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още