Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Mtel пуска нов бранд - Bob

Новата услуга е без месечна такса, без дългосрочен договор и е с единна цена за телефония към всички мрежи в страната

Mtel пуска нов бранд - Bob

Мартина Вачкова бе една от първите клиентки на Bob. Снимка: Investor.bg

След Mtel, Prima и Loop, първият в България мобилен оператор Mtel представи нов бранд – Bob (от „best of both”, т.е. най-доброто съчетание от мрежа и цена). Новата марка обещава да гарантира опростеност, достъпност и прозрачност на сметките чрез нов тарифен план без месечна такса и дългосрочен обвързващ договор.

Според главния изпълнителен директор на компанията Андреас Майерхофер новата услуга е насочена към потребителите, които не се интересуват или не разбират от нови технологии и сложни тарифни планове и за които най-важно е да може да говорят и изпращат sms-и.

„Около 30% от хората в България не се интересуват много от последните технологии и услуги. Те желаят да говорят много, и то на ниски цени. Затова създадохме максимално опростена тарифа, без скрити условия и договори“, заяви Майерхофер при представянето на услугата.

Началният пакет струва 14,90 лв. и в него са включени 150 минути и 150 SMS-а към всички мрежи в страната. Трябва да се има предвид обаче, че тарифирането на разговорите става на всяка минута и бонусите от стартовия пакет трябва да се изразходят в рамките на 30 дни. След изразходването им, минута разговор и SMS към всички мрежи е с единна цена – 0,12 лв. на минута/брой с ДДС. Цената на MB мобилен интернет е 0,49 лв. с ДДС. Извън случаите на преносимост на номерата, тарифни планове с марка “bob” се ползват посредством номера с формат 0988. 

Клиентът подписва договор, но той е без обвързване и може да бъде прекратен по всяко време без заплащане на такси или глоби. На практика при нулево потребление клиентът не плаща нищо. По желание може допълнително да се активира и роуминг, чиито тарифи вече са ограничени от европейските регламенти.

Още по темата: Новини Мтел

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (24)

   1| 2| 3    
0
 
0
 
24
преди 7 години
Няма профилна снимка
Мобилният ни пазар имаше нужда от подобни оферти, разчупващи всичко познато до сега
0
 
0
 
23
преди 7 години
Няма профилна снимка
Боб е ново име при мобилните оператори, но смятам, че бързо ще се наложи, защото предлаганата оферта е твърде изгодна спрямо останалите цени за мобилни услуги в момента
0
 
1
 
22
преди 7 години
Няма профилна снимка
Днес бях в техен офис в Кауфланд, служителите им са много мили а и цените им са перфектни за момента
0
 
0
 
21
преди 7 години
Няма профилна снимка
Вече може да се говори с всички оператори на сносни цени :)
0
 
1
 
20
преди 7 години
Няма профилна снимка
Най-после изгодни услуги без договор от мобилен оператор

Още от Новини
Учени получиха електричество от снеговалеж