IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Lamborghini пусна специална колекция мокасини по случай юбилея си

Обувките на Lamborghini и Car Shoe струват по 460 долара за чифт

17:51 | 15.05.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Car Shoe</p>

Снимка: Car Shoe

Освен със страхотни автомобили, името на италианския производител на луксозни автомобили Lamborghini се свързва и с други изискани изделия като специалното издание писалки Omas и смарт телефоните Tonino Lamborghini, пише онлайн изданието Born Rich.

Специално за тазгодишния си 50-и юбилей компанията, съвместно с производителя на луксозни обувки Car Shoe, пусна лимитирана колекция мокасини за мъже. За да напомни за елитния им произход на онези, които ги носят и виждат, обувките са в цветовете на Lamborghini - червено, черно и синьо.

По случай годишнината Lamborghini организира и гранд тур с дължина 745 мили, където участваха представители от 29 държави и бяха изложени различни модели на Lamborghini в конвой, достигащ 2,5 мили. Някои от участниците получиха и специалните обувки на Car Shoe - компанията, създала мокасините през 1963 г.

Оттогава се появиха много вариации на този модел обувки, но първият остава уникален.

Стилът им и ненадминатото им качество продължават да са много ценени от любителите на модата и онези, които разполагат с излишни пари.

Ако някой иска да си купи обувките на Lamborghini и Car Shoe, ще трябва да си приготви по 460 долара за чифт. Те се предлагат в избрани магазини на производителя на обувки, както и в онлайн магазина му.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:19 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още