Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Специални предложения

Финансовата прогноза на Profit Point за 2017 г.

Темата на уебинара ще е "Как да се подготвим за следващата финансова криза?"

Финансовата прогноза на Profit Point за 2017 г.

Както знаем, всичко в живота преминава през определена цикличност и ако успеете да разберете как точно се случва тя, кога и какви са причините за нея, то световните пазари ще бъдат доста приятно място за вас.

Преди 8 години бяхме на върха на един цикъл в икономиката, най-вече в сектора на недвижимите имоти. Сигурни сме, че всеки един от вас е чувал за този цикъл и го е усетил. Това беше назовано от медиите като огромна икономическа криза и никак не беше преувеличено, защото много хора загубиха бизнесите си, работата си, даже и домовете си.

Борислав Алендаров – мениджър и ментор в Profit Point, заедно с Красимир Йорданов, дългогодишен анализатор и бивш портфолио мениджър, са ви подготвили детайлна прогноза по методи, разработвани месеци наред за очакваното състояние на световната икономика през 2017 г.

Това представяне ще бъде под формата на уебинар на тема: „Как да се подготвим за следващата  финансова криза?” Това заглавие не трябва да ви притеснява, защото, когато човек е информиран, той може да се подготви  адекватно. А от добрата подготовка за една предстояща криза на пазарите могат да се извлекат съществени позитиви. Все пак, както знаете, точно това са моментите, в които стават големите преразпределения на световното богатство.

Препоръчваме ви да се възползвате от този подарък на Profit Point и да се включите в онлайн курса, който ще се проведе на 20.12.2016, на съвсем символичната цена от 9$!

Тъй като този курс ще е в навечерието на коледните празници, освен за бизнес, трябва да помислим и как да помогнем на хората в нужда. Именно за това от Profit Point сме решили да дарим една трета от събраната сума за благотворителност.

За тези от вас, които искат да са подготвени за следващата финансова криза и още повече - искат да извлекат позитиви от нея и то помагайки на хора в нужда по Kоледа, запишете се от тук!

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Специални предложения
ЧЕЗ: Над 100 хил. домакинства и фирми в София ще имат по-сигурно електрозахранване