IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще засегне ли коронавирусът круизния туризъм

Компанията MSC Cruises ще адаптира туристическите си пакети както към българския, така и към пазарите от Източна Европа, съобщи Анджело Капуро

16:50 | 13.02.20 г.
Ще засегне ли коронавирусът круизния туризъм

„Когато говорим за дизайн и архитектура, трябва да споменем, че нашият флот е доста нов, залагаме на хардуера и всичко, което може да се заложи като интерактивна връзка, както и на услугите, които могат да се използват през смартфон. MSC Cruises се стреми и към опазване на околната среда“, посочи той.

Капуро спомена, че основно при корабите на круизната компания са италианският лукс и обзавеждане.

Според него прогнозите за MSC Cruises са за растеж до 22% благодарение на пет нови кораба.

Глобалният изпълнителен директор на MSC Cruises разкри и как епидемията от коронавирус се отразява на круизната индустрия.

Целият туристически сектор е засегнат от коронавируса, но круизните пътувания са през летния сезон, затова много от резервациите не са засегнати. Най-важна е сигурността на пътниците, затова правим проверки при записване на всеки пътник“, коментира Анджело Капуро.

Той обясни, че българският пазар нараства много бързо, като целта на круизната компания е да адаптира своите продукти както към българския, така и към пазарите от Източна Европа.

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:39 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още