IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Професионален празник събира брокерите на имоти на дискусия за бъдещето на пазара

На 27 октомври в София ще се обсъждат предизвикателствата пред брокерите, готови ли са те за новите технологии, както и техники за по-ефективни продажби

11:37 | 12.10.17 г.
Автор - снимка
Създател
Професионален празник събира брокерите на имоти на дискусия за бъдещето на пазара

Четвъртият професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти „Inspire to Higher“ събира на едно място в София на 27 октомври експертите в сектора.

Тази година събитието ще се проведе под мотото "Брокерът на бъдещето от голямата игра до малкия инвеститор".

В зала „Средец“ на София Хотел Балкан ще бъдат обсъждани редица интересни теми като новите предизвикателства пред професионалните брокери, готови ли са те за новите технологии и знаят ли как да ги прилагат в практиката си, какви са новите техники за по-ефективни продажби и до какво ще доведат промените в лихвените проценти и някои международни политики за нашия пазар.

По време на събитието ще се коментират и въпроси като докога ще ни радва размахът на новото строителство, връщат ли се руснаците и идват ли украинците у нас, какво трябва да знаем при покупка на недвижим имот в съседна Гърция, както и защо Фън Шуй навлезе в бизнеса с недвижими имоти.

Ключов гост лектор ще бъде Андрю Баум от Оксфордския университет, който ще коментира въпроса как технологиите завземат недвижимите имоти и бизнесите, свързани с тях, какви финансови промени се очакват в цяла Европа и как това ще окаже влияние на местните пазари на недвижими имоти.

В дискусиите ще вземат участие също вицепрезидент на Руската гилдия на реалторите Вячеслав Горюнов, Игор Балака - вицепрезидент на Национална асоциация на специалистите по недвижими имоти на Украйна, Олександр Сокол - член на УС на Съюза на специалистите по недвижими имоти на Украйна, Николаос Куртидис - председател на сдружение на строителните предприемачи на Паралия Офринио, украинският експерт и практик Максим Маршал, маркетологът Стилиян Запорожанов, фън шуй експерта инж. Елза Панайотова,  Ирена Перфанова - председател на Национално Сдружение Недвижими имоти (НСНИ), Добромир Ганев – зам.-председател на НСНИ, специалисти по групови бизнес игри и др.

В рамките на събитието са предвидени и бизнес игра с енергизиращ и мотивиращ характер с участието на всички присъстващи в залата, практически презентации и вечерно парти.

Събитията ще се провеждат със симултанен превод на български, английски и руски език.

Повече информация за събитието и подробна програма може да намерите тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:16 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още