IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доц. Трифонова: Градите мостове на знания и учите на професионализъм

Investor.bg oбединява виртуални оратори и виртуална аудитория, коментира председателят на Общото събрание на Финансово-счетоводния факултет на УНСС

18:13 | 18.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p style="text-align: justify;">
	Доц. д-р Силвия Трифонова. <em>Снимка: личен архив</em></p>

Доц. д-р Силвия Трифонова. Снимка: личен архив

Уважаеми колеги,
приемете моите най-сърдечни поздравления за Вашата 15-а годишнина!

През дългите години на нашето взаимно и ползотворно сътрудничество Вие се откроихте като първенец в електронното медийно пространство, който гради мостове на знания, създава компетенции и умения и учи на професионализъм, обективност и етичност своите читатели!

Поклон пред Вашия всеотдаен труд и уважение към всички Вас, които творите историята на тази виртуална икономическа и академична агора!

Безценни са Вашият принос и роля за формирането на отворен и активен дискусионен климат по проблемите на икономиката в нашата страна, за създаването на по-добра информационна и академична среда за младите хора и за насърчаването и подпомагането на тяхната професионална практическа реализация.

Специално искам да отбележа тясното сътрудничество между Финансово-счетоводния факултет на УНСС и Инвестор.БГ в стажантските програми на дружеството, в осъществяването на съвместни образователни и практико-приложни проекти и в организирането на съвместни научни прояви като публични лекции, кръгли маси, младежки семинари и разбира се, традиционната ежегодна Международна научна конференция на младите учени „Икономиката на България и Европейския съюз“! Тази година именно конференцията ще бъде посветена на фундаменталната връзка „Наука – бизнес” и ще се проведе на 11 ноември 2016 г. в УНСС.

Като представител на България в Седмата рамкова програма на ЕС в предходния програмен период 2007-2013 г. по въпроса за мястото на науката в обществото оценявам колко ценна и значима е ролята на медиите за науката и образованието, за събуждането и активизирането на интереса на обществото към науката и за разпространението на научните постижения до всеки отделен човек.

Инвестор.БГ не само че създава нов модел на риторика, обединяващ виртуални оратори и виртуална аудитория, но и все повече мобилизира активност и което е най-важното, това води до управление, вземането на стратегически решения и до крайни промени в средата и обществото!

Скъпи колеги от Инвестор.БГ, продължавайте да бъдете все така провокативни и иновативни, академични и прагматични! Мобилизирайте активността на Вашите читатели, нека те да се множат непрестанно, продължавайте да обогатявате науката и практиката и имайте Вашите лични постижения!

Вярвайте в себе си, бъдете обективни, поддържайте силен дух и помнете, че надеждата, която всеки един от Вас носи, вдъхновява и дарява!

От името на Финансово-счетоводния факултет на УНСС и лично от мое име, на многая лета, Инвестор.БГ!

С уважение,

Доц. д-р Силвия Трифонова
Председател на Общото събрание на Финансово-счетоводния факултет на УНСС

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:46 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още