IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ събеседници коментират важните теми на старта на Bloomberg TV Bulgaria

Всеки зрител в целия свят, освен в САЩ, може да следи програмата на телевизията по всяко време на www.bloombergtv.bg

17:16 | 18.10.15 г. 9
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Програмата на новия икономически канал Bloomberg TV Bulgaria започва утре, 19 октомври, в 7.00 часа с предаването „Бизнес старт“ с Иван Нончев и Ганиела Ангелова.

Събеседници по най-важните теми и събития от икономиката и пазарите в България и по света ще бъдат вицепремиерът Томислав Дончев, председателят на Асоциацията на търговските банки Петър Андронов, зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, продуцентът на Bloomberg TV за България Джеф Грийн и изпълнителният директор на Bloomberg TV Bulgaria Георги Бисерински

В обедния блок от 12.00 часа „В развитие“ с Вероника Денизова и Делян Петришки с коментари ще се включат Васил Симов, изпълнителен директор на Българската стокова борса, както и представители на инвестиционния посредник „Елана” и „Сирма груп“.

През деня в програмата на Bloomberg TV Bulgaria ще се включат още министърът на икономиката Божидар Лукарски, зам.-министър председателят Меглена Кунева, министърът на туризма Николина Ангелкова, както и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.  

В първото издание на всекидневното предаване Investbook с Дориана Ранкова от 20.00 часа ще гостуват Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК, и председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев.

„Светът е бизнес“ с Ивайло Лаков започва точно в 20.30 часа с обзор на икономическите новини от деня. Сред гостите на водещия са председателят на СЕМ Георги Лозанов, както и бившият финансов министър Милен Велчев.

Във всекидневната програма ще има редовни включвания на екипите на Bloomberg TV пряко от Ню Йорк, Хонконг, Лондон, Истанбул, Франкфурт и др., както и от всички кореспондентски пунктове на медийния гигант по света. Те ще съдържат пазарни анализи, както и разширени коментари по макроикономически теми.

Важна част от програмата на Bloomberg TV Bulgaria са и предаванията през уикенда Клуб Investor с Ивайло Лаков (събота, 20.00 часа), Invest/Or? със Свилен Колев (неделя, 20.00 часа) и Boom & Bust с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров (събота и неделя, 21.00 часа). 

Търсете при вашия кабелен, сателитен или IPTV оператор!

Вижте кадри от подготовката в галерията на Investor.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 3 rate down comment 0
unsworth
преди 8 години
Не е много интуитивно "На живо" да е във видео. Отне ми 5 минути да го намеря :) Счупен е и пазарният анализ за 19 октомври в сайта на Он Еър. Вярвам, че всичко ще се оправи скоро :) Успех!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 2 rate down comment 0
unsworth
преди 8 години
Супер! Пускам веднага.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 3 rate down comment 2
alexx
преди 8 години
Много политици, много нещо. Намалете ги, не искам да им слушам дрънканиците и по БлумбъргТВ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 8 rate down comment 0
unsworth
преди 8 години
Boicho Popov, далеч съм от процесите в медията, аргументът е разбираем, но се питам не би ли могъл да се предоговори. Презумпцията очевидно е, че в Англия трябва да гледам само Блумбърг на английски, но ако БГ он Еър извади икономическите си предавания от програмната схема, аз от коя телевизия да получавам икономически новини за България?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 13 rate down comment 1
meto76
преди 8 години
Успех! Дано има гледаемост! Има нужда от ТВ с финансови и икономически новини!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 0
unsworth
преди 8 години
А защо е отрязан достъпът извън страната?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още