IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Светът е бизнес“ с Ивайло Лаков – всяка делнична вечер по Bloomberg TV Bulgaria

Популярният журналист продължава да води и предаването Клуб Investor в икономическия канал

11:51 | 18.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Ивайло Лаков. <em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Ивайло Лаков. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Обзорът на икономическите новини от деня е в предаването „Светът е бизнес“ от понеделник до петък в 20.30 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

Водещ на студиото е Ивайло Лаков, а зрителите ще получават актуален коментар от събеседниците му, както и прогнози за събитията на следващия ден. Екипът на Bloomberg в Ню Йорк ще се включва с разширен коментар по макроикономически теми на живо в предаването. 

Ивайло Лаков е сред най-изявените икономически журналисти в България, познат на публиката още от 1994 г., когато започва работа в специализирани предавания на БНТ. През годините трупа богат опит като репортер, водещ и отговорен редактор на предавания. Има и опит в корпоративния сектор.

През 2006 г. става част от екипа на Инвестор.БГ където разработва свой сайт. Бил е и прокурист на компанията.

Завръщането му в телевизията е при старта на Bulgaria ON AIR през 2011 година, където води „Денят ON AIR” в продължение на четири години. Има подчертан интерес към процесите в интернет, предприемачеството в тази сфера, автомобилите, бизнесмоделите онлайн и др. Интересува се и от международни отношения, геополитиката, историята и географията.

„Не одобрявам склонността към спускане по течението и по повърхността, без навлизане в дълбочина и разбиране на процесите, които ни заобикалят. Това ме води в работата ми като журналист,“коментира той.

В Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков продължава да води и предаването „Клуб Investor“, мястото за дискусии по важните икономически теми от седмицата, всяка събота от 20.00 часа.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още