IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правят Пикадили в Полиграфическия след превръщането му в бизнес комплекс

Полиграфия Oфис Център трябва да бъде открит в началото на октомври

12:39 | 07.06.10 г.
Правят Пикадили в Полиграфическия след превръщането му в бизнес комплекс

Веригата супермаркети Пикадили е сключила сделка за наемането на площ от 510 кв. м в търговската част на Полиграфия Oфис Център за магазин от типа Пикадили Експрес, съобщиха от консултантската компания Forton International, която е посредник в сделката.

Полиграфия Oфис Център се намира на бул. “Цариградско шосе” в столицата и е резултат от проекта за преобразуване на пет постройки от комплекса на Полиграфическия комбинат, които фондът придоби през 2008 г., в модерни бизнес площи.

Полиграфия Oфис Център има разгъната застроена площ от 21 200 кв.м, над 2200 кв.м търговски и 19 хил. кв.м офис площи и 230 паркоместа.

Комплексът е на етап довършителни работи, като официалното му откриване е планирано за 1 октомври 2010 г. Към момента интериорът на офисите е изцяло завършен и се работи по изграждането на централния вход, както и на вътрешните паркинги.

Вече има подписани условия за договор със заведениe за хранене и кафе в рамките на комплекса и се работи също по финализирането на сделки за 5 хил. кв.м офис площи, посочиха от компанията, но отказаха да уточнят конкретни имена на наематели или граници, в които варират наемните нива.

Акциите на инвeститора Bulgarian Land Development (BLD) са листнати на лондонската борса. Сред проектите на компанията са офис центрове в столицата, жилищни комплекси в морски и ски курорти в страната, земя. Общата стойност на проектите на компанията възлиза на около 170 млн. евро. BLD е част от групата на холдинга AG Capital.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:21 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още