IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агенцията за държавна финансова инспекция с нов директор от август

Теменужка Петкова ще смени на поста досегашния директор на АДФИ Гинка Драганинска, чийто мандат приключва в края на този месец

13:44 | 26.07.10 г.
Автор - снимка
Създател
Агенцията за държавна финансова инспекция с нов директор от август

От 1 август директор на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) ще бъде Теменужка Петкова, съобщиха от финансовото министерство.

Тя ще смени на поста досегашния директор на АДФИ Гинка Драганинска, чийто мандат приключва в края на този месец. Драганинска, която е начело на агенцията в продължение на девет години, ще остане заместник-директор.

Теменужка Петкова е служител с над 20-годишен опит в системата на държавния финансов контрол, се посочва в съобщението. През 2002 г. е назначена на длъжност „държавен вътрешен одитор” в Агенцията за държавен вътрешен финансов контрол, а през 2004 г. става началник на отдел „Организация и координация на вътрешния одит по финансово-контролни задачи” в АДВФК.

От юли 2006 година е началник-отдел „Североизточен район за планиране” в АДФИ, а от януари 2007 година е директор на дирекция „Организация и извършване на инспекционната дейност” в АДФИ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:25 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още