IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Министерството на отбраната ще получи 10 млн. лв. за военното НДК

Средствата са предвидени за преустройството на киноконферентната зала и хотелския комплекс

09:25 | 11.05.11 г. 2
Министерството на отбраната ще получи 10 млн. лв. за военното НДК

Министерството на отбраната ще получи 10 млн. лв. за преустройството и завършването на Националния армейски комплекс в София, известен като военното НДК, съобщи Dnes.bg. Решението ще бъде взето на заседанието на Министерския съвет.

Правителството отпусна парите на министерството миналата година, но „малката пица“, както определи бюджета вицепремиерът Симеон Дянков, попречи за реалното превеждане на сумата.

Средствата са предвидени за преустройството на киноконферентната зала и хотелския комплекс, които ще се използват от министерствата на отбраната и на правосъдието.

Миналата година министърът на отбраната Аню Ангелов обяви, че строителството на Националния армейски комплекс на мястото на бившия Военноисторически музей досега е струвало на държавата 32 млн. лв.

Строежът на комплекса започна през 2004 г. Тогава министър на отбраната беше Николай Свинаров.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:47 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 3 rate down comment 1
Stone_Kold
преди 13 години
ама дано го потопят тва корито 4е искам да 4уя какъв вой ще се надигне тогас, сеира няма да е за изпускане с пуканки слатка и пия4ка
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 2
Forex Master
преди 13 години
Пълни глупости... Средствата за преустройството и завършването на военното НДК са предвидени в бюджета на военното министерство още от миналата година. Тези 10 милиона са за "мисията" на белгийското корито в морето до Либия, които не бяха предвидени в бюджета. Ако не им стигнат, очаквайте още подобни лъжи!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още