IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са иновациите на бъдещето?

От телепорта до лесно разградимата целулозна опаковка, това са десетте открития, които човечеството ще направи до 2025 г., смятат от Thomson Reuters

08:26 | 27.07.14 г.
<p>
	Подготвени за рециклиране пластмасови бутилки, Снимка: <em>Gallery Stock</em></p>

Подготвени за рециклиране пластмасови бутилки, Снимка: Gallery Stock

Как ще изглежда светът през 2025 г.?

Анализаторите от Thomson Reuters са измислили гениален начин, за да предсказват бъдещето, пише Inc.com. За да пророкуват кои развиващи се в момента технологии ще имат голям успех през 2025 г., анализаторите са заровили носове в наскоро патентовани изобретения, както и в научни трудове.

Специалистите са приели документите и публикациите на научна тематика за по-влиятелни по отношение на бъдещето, докато патентите са били оценявани според броя им в конкретна област.


В крайна сметка заключението гласи, че ако научната и предприемаческата общности полагат конкретни усилия в разработването на нещо днес, те биха постигнали достоен прогрес в следващите 10 години. Ако това наистина е вярно, десетте най-важни иновации за човечеството ще ни връхлетят с пълна сила в периода до 2025 г. Ето ги и тях.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:37 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още