IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петият Carrefour у нас - в Mall Rousse

В търговския център ще има също 10 кинозали, 5 от които с дигитални 3D прожектори

12:38 | 28.09.10 г.
Петият Carrefour у нас - в Mall Rousse

Първият хипермаркет от веригата Carrefour в Русе ще се намира в Mall Rousse, съобщиха от инвеститора в мола RESB.

Хипермаркетът ще заема 8 хил. квадратни метра от партерния етаж на търговския център.

Това е петият магазин на веригата в България. Първият беше открит през март миналата година в Бургас, вторият – в Пловдив, третият – в София, а четвъртият – във Варна.

Точната дата на откриване на хипермаркета, която ще съвпадне с откриването на мола, все още не е определена, но откриването ще стане до края на годината, поясниха от агенцията за връзки с обществеността на инвеститора.

В търговския център ще има също 10 кинозали, 5 от които с дигитални 3D прожектори. Оператор на киносалоните е Cinema City International.

Mall Rousse предлага 40 хил. кв. м търговска площ, разпределени на 3 нива. Намира се между две големи пътни артерии в Русе – бул. „Липник” и бул. „Потсдам” - и осигурява над 1200 паркоместа.

Портфолиото на инвеститора RESB (Real Estate Services Bulgaria) в страната надхвърля 300 млн. евро инвестиции в повече от 260 хил. кв. м търговски и офис площи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:20 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още