IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

НАП Велико Търново продава на търг апартаменти и магазини

На търг с тайно наддаване ще се продава и парцел от 1909 кв. м в регулацията на с. Синеморец в Бургаско

17:02 | 21.09.11 г.
НАП Велико Търново продава на търг апартаменти и магазини

Конфискуван имот в Синеморец в Бургаско, апартаменти в старата столица, магазини и сгради в района на Велико Търново ще бъдат предложени на търг от Териториалната дирекция на НАП, съобщиха от пресслужбата на институцията.

На търг с тайно наддаване ще се продава парцел от 1909 кв. м в регулацията на с. Синеморец, два апартамента във Велико Търново, три магазина за текстил, месо и трикотаж в гр. Долна Оряховица и сградата на бивше училище със столова и общежитие в с. Средни колиби, община Елена.

Огледът на обектите ще продължи от 26 септември до 30 септември, а търговете са насрочени на 5 и 6 октомври.

Желаещите да участват в наддаването могат да подадат своите предложения и да внесат депозит в размер на 20 на сто от началната тръжна цена до 30 септември.

От началото на 2010 г. приходната администрация събира всички публични и частни държавни вземания и представлява държавата в производства по несъстоятелност, припомнят от данъчната дирекция във Велико Търново.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:28 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още