IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инвеститорът в Mega Mall Люлин започва да строи мол в Букурещ

Търговският център ще бъде разположен в източната част на румънската столица, където подобна модерна търговска схема все още няма

17:18 | 22.11.12 г. 2
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Проектът Mega Mall Bucharest. <em>Снимка: Real 4 You&nbsp;</em></p>

Проектът Mega Mall Bucharest. Снимка: Real 4 You 

Инвеститорът в новия мол в столичния квартал “Люлин” – австрийската компания Real 4 You, получи разрешение за строеж на търговски център в румънската столица Букурещ, съобщи онлайн изданието europe-re.com.

Строителството на Mega Mall Bucharest ще започне през следващата година. Това ще бъде един от най-големите молове в румънската столица с около 70 хил. кв. м отдаваема площ.

Търговският център е облагодетелстван от гледна точка на разположението му – в източната част на града, където подобна модерна търговска схема все още няма. Потенциалът му е да привлича над 900 хил. посетители годишно.

Молът вече е привлякъл като наематели веригата Carrefour, веригата за електроника и домакински електроуреди Flanco and Altex, както и международните брандове H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes и други.

Инвеститорът Real 4 You е на път да реализира и един от двата си проекта в България - Mega Mall в София, който се намира в кв. “Люлин”. Преди няколко месеца компанията съобщи, че германската ЕСЕ, която е инвеститор в столичния Serdica Center, ще поеме управлението и отдаването под наем на площите в проекта.

Очакванията са Mega Mall да отвори врати през следващата година. Първата копка на търговския център в Люлин беше направена още през 2007 г., но строителството беше замразено заради кризата.

Другият проект на Real 4 You се намира в Ямбол. Според информация на сайта на компанията FamilyCenter Jambol ще бъде малък ритейл център с отдаваема площ от малко над 4 хил. кв. м и също би трябвало да отвори врати през 2013 г. Засега обаче обектът е със статут "планиране и проектиране".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:40 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 1
Ogibogi
преди 11 години
Хахахаа...голям купон ще стане, като започнат да фалирват! За съжаление, тъй като са се отчитали на хората , които са им дали разрешителните за строеж, ще натискат същите тия хора да задушават малките магазини по центъра и кварталите с хиляди измислени изисквания, само и само да си напълнят мола.За съжаление , наште управници това не ги е грижа, че ще съсипят толкова много търговци, толкова много данъкоплатци и покрай тях и семействата които издържат,за щото те нали са лапнали подкупи и не им дреме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още