IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За трета поредна година ВУЗФ с безплатна Финансова академия за ученици

Обучението ще се проведе от 14 до 28 февруари

14:02 | 13.02.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: ВУЗФ</em></p>

Снимка: ВУЗФ

За трета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще проведе безплатна Финансова академия за ученици от 11. и 12. клас. Обучението, което цели да повиши финансовата грамотност на учениците, ще се проведе на 14, 21 и 28 февруари, от 14:30 часа, в сградата на университета.

Участниците във Финансовата академия ще се запознаят с актуални теми, реални казуси от практиката за лекторите и ще се срещнат с вдъхновяващи хора от финансовата сфера.

Първият ден на Финансовата академия е посветен на личните финанси. В продължение на два часа преподавателите от ВУЗФ – Марио Каменов и ас. Юлияна Георгиева, ще презентират темите „Парите, банките и паричните потоци“, „Нашите права и видовете кредити“ и „Вземане на решения и как да управляваме личните си финанси“.

На 21 февруари ще се проведе вторият ден на Финансовата академия. Доц. д-р Даниела Илиева ще изнесе лекция на тема „Как се управляват проекти за милиони?“, а доц. д-р Радостин Вазов ще говори за бизнес моделирането.

На 28 февруари гл. ас. д-р Бисер Райнов ще презентира темата „Ние, парите и дигиталния свят“, а в края на деня ще бъде представен интригуващ бизнес казус.

Безплатно участие във финансовата академия могат да вземат всички ученици от 11. и 12. клас, след предварителна регистрация на marketing@vuzf.bg.

Преминалите успешно Финансовата академия ще получат сертификат и възможности да станат студенти във ВУЗФ.

 

 


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:35 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още