IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Създаване на устойчив бизнес с помощта на MBA диплома

MBA обучението е само на една среща разстояние по време на Access MBA One-to-One събитието на 21 ноември в София

15:50 | 11.11.11 г.
Автор - снимка
Създател
Създаване на устойчив бизнес с помощта на MBA диплома

Необходимостта от нов подход към глобалния бизнес

Скорошната глобална финансова криза постави въпроси като този как да създадем и се грижим за бизнеса си в свят, в който динамичният пазар определя глобалната бизнес среда. Бизнес лидери и анализатори сега формулират отговорите си, за да задоволят финансовите и мениджърски потребности.

Някои откриват в рецесията перфектна възможност да започнат свой бизнес и да запълнят нова ниша на пазара, която е липсвала поради настъпилата промяна, докато други търсят нови перспективи за бизнес стратегии и решения, получавайки MBA диплома.

Международните MBA програми осигуряват добра подготовка на ръководителите, така че те правилно да разчетат промените в глобалния пазар и адекватно да ръководят организациите си към дълготраен успех. Бизнес лидерите и ръководителите в големите корпорации са единодушни, че MBA дипломата  дава предимство пред конкуренцията и че международният опит, свързан с MBA обучението, е от голямо значение.

Access MBA Турнето Обединява на едно място най-добрите международни училища и квалифицирани кандидати в София на 21 ноември.

Access MBA Tour организира индивидуални срещи между опитни професионалисти и най-добрите международни бизнес училища. Срещите предлагат индивидуално сравнение между изискванията на кандидата и тези на бизнес училищата, за да се осигури пълното съвпадение на двете страни. Събитието ще се осъществят в хотел „Шератон” в периода 16:00 - 21:30ч.
За повече информация за това как да се срещнете с представители на бизнес училищата и регистрацията на Access MBA срещата във вашия град можете да намерите  тук.

Международните бизнес училища с най-висок рейтинг

Access MBA турнето включва над 100 престижни, акредитирани, международно признати бизнес училища,. На срещите представителите на училищата детайлно представят своите програми, което спомага кандидатите лесно да изберат програмата, която максимално отговаря на техните лични цели.
В събитията на Access MBA участват университети като:
- London Business School
- INSEAD
- Hult International Business School
- IE Business School
- Manchester Business School
- ESADE
- Amsterdam Business School
- Bentley University, McCallum Graduate School of Business
- CEU Business School
- International Hellenic University
- MODUL University Vienna
- SDA Bocconi
- The American College of Thessaloniki

Регистрирайте се за да се възползвате от пълните услуги на Access MBA

Access MBA оценява потенциала за прием в МВА програма на всеки кандидат, който се е регистрирал за участие в събитието. Като вземат предвид и целите на кандидата, както и предпочитанията му към програма, държава, формат, продължителност на обучението и други, експертите от „Квалификационния център” на Access MBA ориентират  кандидатите към подходящи програми.

Предварително всеки кандидат получава индивидуална програма с предварително уредени срещи с желаните университети. На място кандидатите могат да се възползват и от услугите на МВА консултант и GMAT специалист.

За Access MBA

Обиколката организира приблизително 50 срещи лице в лице на година в повече от 30 града по целия свят. Access MBA  е проект на Advent Group, комуникационна агенция базирана в Париж и София, която координира организирането и провеждането на събития в Европа, Близкия Изток и Северна и Южна Америка. За повече информация посетете: www.accessmba.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:29 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още