IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Wal-Mart пуска iPhone 6 на промоционални цени

Веригата за търговия на дребно се опитва да привлече купувачите преди коледните празници

21:34 | 12.12.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Веригата за търговия на дребно Wal-Mart Stores се опитва да привлече клиенти след силния сезон около Деня на благодарността. За целта тя продава новия смартфон iPhone 6 на Apple за по-малко от 129 долара - цена, която е с около 50 долара по-ниска от обичайната, пише Bloomberg.

Продажбите започват от тази седмица, а купувачите могат да се сдобият с 16-гигабайтовия модел, като сключат двугодишен договор с AT&T, Verizon Wirelss или Sprint Corp.

Wal-Mart продава и по-големия модел iPhone 6 Plus за 229 долара, в сравнение със стандартната цена от 279 долара.

Чрез новите отстъпки Wal-Mart се опитва да привлече повече хора само две седмици преди Коледа. По-малко от 10% от американците са приключили пазаруването за празника, посочват от компанията, която се позовава на Националната федерация на търговците на дребно.

Wal-Mart продава и iPhone 5S за 49 долара с договор. Тази цена също е по-ниска от предлаганата на останалите места - 79 долара. Веригата предлага и Samsung Galaxy S5 за 79 долара, при стандартна цена от 139 долара. Още преди намаленията обаче цените на устройствата в магазините на Wal-Mart бяха по-ниски. Фирмата продава 64-гигабайтовия iPhone 6 за 229 долара, при цена от 279 долара на пазара.

Предложенията отразяват факта, че купувачите не са толкова фокусирани върху еднократни събития като “Черния петък”, посочват от компанията. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:12 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още