IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агенцията по храните купува оборудване за офиса си Благоевград

Звеното е част от проекта за подобряване на качеството по храните, финансиран от програмата за трансгранично сътрудничество с Гърция

16:16 | 02.04.13 г.
Агенцията по храните купува оборудване за офиса си Благоевград

Българската агенция по безопасност по храните (БАБХ) започва да оборудва офиса си по проект за подобряване на качеството на храните и съвместни проверки с Гърция, става ясно от Портала за обществени поръчки.

От БАБХ са обявили търг за закупуването на 40 лаптопа, както и друга компютърна техника – сървъри, скенери и софтуерни продукти. Спечелилият търга ще изгради и интегрирана информационна система.

Прогнозната стойност на поръчката е точно определена от БАБХ на 777 055,62 лева без ДДС. Срокът за покупката на документацията е 13 май, а офертите ще бъдат подавани до 23 май.

За новата система от съвместни проверки от агенцията по храните съобщиха в началото на годината. Проектъ ще бъде финансиран от програмата за трансгранично сътрудничество между България и Гърция. Изпълнението му предвижда ремонт на две лаборатории в Благоевград, където ще бъде контролирано качеството на хранителните продукти. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:31 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още