IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приета е оставката на заместник-министър Георги Прегьов*

Той пожелал да напусне поста в строителното министерство поради лични причини

14:22 | 20.09.11 г.
Автор - снимка
Създател
Приета е оставката на заместник-министър Георги Прегьов*

Министър-председателят Бойко Борисов прие днес оставката на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Георги Прегьов, съобщиха от пресцентъра на кабинета.

В молбата си до премиера той посочва, че желае да напусне поста поради лични причини.

Ресорите на Прегьов, който по образование е строителен инженер, бяха строителният контрол, инвестиционните дейности и работата на Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

Кадровите промени в Министерството на регионалното развитие и благоустройството започнаха след решението на министър Росен Плевнелиев да подаде оставка, тъй като стана кандидат-президент на ГЕРБ. На негово място бе назначена Лиляна Павлова.

Преди дни областният управител на Ловеч Николай Нанков беше назначен за зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството.

По-късно Лиляна Павлова съобщи, че е дала на премиера своите предложения за заместник-министър на мястото на подалия днес оставка Георги Прегьов, съобщи БТА. Павлова не каза имената на хората, които предлага, но подчерта, че до края на септември екипът й ще бъде готов и обявен публично.

*Новината е актуализирана в 16.24 часа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:29 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още