IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Собствениците на минерална вода КОМ отрекоха, че планират продажба

В сайт на Financial Times има обява за продажба на компания "КОМ", собствениците от "Етап-Адрес" отхвърлят информацията

15:07 | 24.07.12 г. 1
Собствениците на минерална вода КОМ отрекоха, че планират продажба

След публикуването на статията г-жа Топалова се свърза с редакцията на Investor.bg и отхвърли информацията, че се планира продажбата на минерална вода КОМ. Публикуваме пълния отговор, който тя изпрати до нас без редакция:

„Уведомяваме Ви, че към настоящия момент не възнамеряваме да продаваме минерална вода КОМ и едва ли бихме се обърнали към медиите, за да си търсим клиент. С фирма Орвитекс и с г-н Орлин Владиков не се познаваме, нямаме никакви лични или бизнес отношения и следователно той и фирмата му не са оторизирани от нас за излагане на информация, търсене на клиенти или каквато и да е друга дейност, свързана с минерална вода КОМ".

Обявата за продажба на компанията за бутилиране на минерална вода “КОМ” обаче все още стои на сайта Business for Sale, който е част от медийната група на Financial Times. Във въпросната обява като посредник по сделката е посочена именно фирма Орвитекс.
 

*Публикацията показва официалната позиция на г-жа Галя Топалова след публикуване на материала "Една минерална вода, моля"

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:24 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още