IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подоходната политика става приоритет на ГЕРБ в края на мандата

Преди новия политически сезон управляващите поставиха сред първостепенните си задачи поредни реформи в здравеопазването и образованието

15:17 | 04.09.12 г. 1
Подоходната политика става приоритет на ГЕРБ в края на мандата

Политиката на управляващите в оставащите месеци от мандата на ГЕРБ ще бъде насочена към увеличаване на доходите и към подобряване на здравеопазването, образованието и развитието на регионите.

Тези приоритети бяха обявени от председателя на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев при днешното откриване на есенната парламентарна сесия на Народното събрание, предаде БТА.

Въпреки че следващата година за политиците ще мине под знака на предстоящите парламентарни избори, представителите на управляващата партия са категорични, че „основна задача за ГЕРБ остават мерките за подобряване на живота на българските граждани“, добави Велчев.

Депутатът припомни, че основна задача през "най-натоварената парламентарна сесия" ще бъде работата по бюджета за 2013 г. и планираните промени в данъчното законодателство.

Според управляващите провежданата през последните три години финансова политика на държавата била гаранция за осигуряването на средствата, необходими за увеличаването на доходите.

Управляващите разчитат също на привличането на нови чуждестранни инвестиции, което индиректно щяло да повлияе върху стандарта на живот.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:28 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 1
Rumyana88
преди 11 години
Вчера един депутат от герб разбира се каза ,че се въвежда данък върху пенсийте.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още