IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агенцията за малки и средни предприятия има нов ръководител

Изпълнителен директор на ведомството става Никола Стоянов, след заповед на икономическия министър в оставка Делян Добрев

14:11 | 12.03.13 г.
Агенцията за малки и средни предприятия има нов ръководител

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия вече има нов ръководител. Изпълнителен директор на агенцията става Никола Стоянов, става ясно от информация на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Досегашният изпълнителен директор Марияна Велкова е освободена със заповед на министъра в оставка без да бъде посочена конкретна причина. Назначаването на Стоянов става ден преди сегашното правителство да бъде разпуснато.

На интернет страницата на агенцията пише, че съгласно Заповед номер ЧР-П-25/11 март 2013 г. на министъра на икономиката, енергетиката и туризма, считано от 11 март 2013 г. за изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е назначен Никола Стоянов. Съобщението е публикувано вчера.

Новият ръководител на агенцията е юрист по образование. От министерството информират, че той се е занимавал с подпомагането на малките и средни предприятия от името на частна фирма в чужбина.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:49 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още