IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сидеров: "Атака" има готова програма, не цветни брошури с обещания

Волен Сидеров е убеден, че в следващия парламент партията му ще е определящ фактор

10:26 | 23.04.13 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Сидеров: "Атака" има готова програма, не цветни брошури с обещания

Съставът на следващият парламент е неясен, но „Атака“ ще бъде определящ фактор в него, убеден е лидерът на партията Волен Сидеров. Перспективата за патова ситуация, в която никой няма да може да състави свой кабинет не притеснява Сидеров, а провеждането на нови избори през есента е част от демократичния процес, коментира още той.

В интервю за Dnes.bg Волен Сидеров е категоричен, че неговата партия има има готова управленска програма, но би съставил кабинет, само ако има мнозинство в Народното събрание.


„Няма да правим коалиция с ГЕРБ и БСП, защото ние държим предимно на идейната програма, която следваме“, коментира той и допълва, че нито една от тези партии няма план програма, а само „цветни брошурки с общи приказки“.

Една от точките на програмата на „Атака“ е образованието, става ясно още от думите на Волен Сидеров. За него инвестицията в човешкия потенциал е много важна – в противен случай „ние ставаме донори не само на чуждите вериги, ние си подаряваме и човешкия потенциал“.

„Нека всеки народен представител да осигури таксата на един младеж или девойка. Така ще бъде осигурено образованието на 240 души. Може този народен представител да не се изкаже нито веднъж от трибуната, но поне ще е направил нещо“, категоричен е лидерът на партията.

Какви са страстите на Волен Сидеров извън политиката можете да прочетете в Dnes.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:17 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 4 rate down comment 8
forexar
преди 11 години
готова РУСКА програма! ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още