IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радан Кънев се оттегля от зам.-председателския пост в ДСБ

Мачът свърши, ДСБ е извън Парламента. Искам само да благодаря от сърце на всички, които ми помагаха, написа Кънев в профила си във Facebook

09:26 | 13.05.13 г. 3
Радан Кънев се оттегля от зам.-председателския пост в ДСБ

Заместник-председателят на Демократи за силна България (ДСБ) Радан Кънев обяви, че подава оставка. В личния си профил във Facebook той пише, че няма да се умори да работи и няма да се откаже от партийната работа.

„Часът е 04.00 на 13 май. Мачът свърши, ДСБ е извън Парламента. Искам само да благодаря от сърце на всички, които ми помагаха. Вие заслужавахте повече. Съжалявам, ако съм ви подвел”, казва Раданов.

”Не мога да обещая много - само, че няма да се уморя и няма да се откажа. Ще бъда с вас, докато ме търпите”, допълва той.

”По светло ще кажа повече за изборите, ще подам оставка като заместник-председател на ДСБ, ще споделя първите си мисли за бъдещето на десницата. Защото ние с вас имаме бъдеще. Но сега ще кажа само, че днес синът ми навършва 4 години... И аз съм убеден, че това, което правихме заедно, е правилно. За нашето и неговото поколение.
Не съжалявам нито за една минута, която прекарахме заедно...”, заключава Раданов.

Според последните данни на Централната избирателна комисия коалицията ДСБ- Български демократически форум остава под 4-процентната граница за влизане в парламента.

В 11.30 ч. Иван Костов и членове на ръководството ще дадат пресконференция. Радан Кънев беше водач на листата във Варна.

Още за изборите четете в Dnes.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:57 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 6 rate down comment 4
bgMan
преди 10 години
Точно така.ДСБ и СДС са вече политически трупове без шансове за реанимация. Точно както НДСВ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 6 rate down comment 1
forexar
преди 10 години
*** народ, слаба държава.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 8 rate down comment 5
i_ivanov80
преди 10 години
Не той, а Костов да си обира партакешите. Човека който разтури Синята Коалиция заради собствени и корпоративни интереси!Ако не беше той мисля, че щяхме да имаме една доста по силно представена обединена дясна партия в новия парламент.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още