IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свикването на новия парламент на фокус през седмицата

Предстои публикуването на консолидираните отчети за първото тримесечие на 2013 г.

10:04 | 20.05.13 г.
Автор - снимка
Редактор
Свикването на новия парламент на фокус през седмицата

За понеделник (20 май 2013 г.) е насрочено общо събрание на акционерите в Агро Финанс АДСИЦ, като ще се гласува за брутен дивидент от 0,05 лв. на акция за 2012 г.

Във вторник (21 май) ще е първият работен ден на 42-то Народно събрание, след парламентарните избори проведени на 12 май 2013 г.

За този ден са насрочени няколко общи събрания на акционерите, като тези на Булгартабак холдинг АД ще гласуват за брутен дивидент от 9,46 лв. на акция.

Другите насрочени събрания за този ден са на акционерите в Първа инвестиционна банка, Балканика Имоти АДСИЦ и Светлина АД.

НСИ ще информира за оборота в транспорта, съобщенията и услугите през първото тримесечие на 2013 г., както и за разходите за придобиване на ДМА и придобити ДМА в първата четвърт на годината.

За сряда (22 май) са насрочени общи събрания на акционерите в Ямболен АД, Ексклузив Пропърти АДСИЦ и Елхим Искра АД.

НСИ ще обяви данни за прехода от работа към пенсиониране през 2012 г.

В четвъртък (23 май) националната статистика ще представи информация за туристическите пътувания и разходи за туризъм на населението през първото тримесечие на 2013 г.

За петък няма обявени събития от корпоративния и макроикономическия календар.

Очаква се публикуването на консолидираните отчети на публичните дружества за първото тримесечие на 2013 г., тъй като крайният срок за това, 30 май, наближава.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:20 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още