IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конкурентно ли е българското земеделие?

Клуб Инвестор събира специалисти и представители на бизнеса на 15 март в Гранд хотел София

09:19 | 22.02.16 г. 1
Конкурентно ли е българското земеделие?

Конкурентно ли е българското земеделие – това е темата на организирания на 15 март 2016 г. от Клуб Инвестор форум, който ще събере експерти и представители на бизнеса.

Дискусията започва в 13.30 ч. в Гранд хотел София, зала София.

Специалисти и фермери ще обсъдят какви са новите възможности пред сектора, кои са факторите за растеж на компаниите, темата за иновациите като ключ към ефективното финансиране на земеделските стопани, въпроса за пазарната сила на кооперативите.

Специален дискусионен панел е посветен на земеделските земи и значението им за конкурентното земеделие в България. Ще бъдат дискутирани и механизмите за насърчаване на комасацията.

След форума е предвидена възможност за бизнес контакти на чаша вино.

Модератор на дискусията е Иван Нончев, главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria.

Клуб Инвестор се провежда със съдействието на Българо-американска кредитна банка.

Институционални партньори са Индустриален Холдинг България, Елана Финансов Холдинг, Асоциация на земеделските производители в България, Българска фондова борса, Германо-българска индустриално-търговска камара.

За участие в събитието може да се регистрирате тук
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:59 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 4 rate down comment 0
The Senator
преди 8 години
"Конкурентно ли е българското земеделие? "Ако внасяме ОСНОВНИ продукти, задъхваме се без субсидии, едно наводнение и всички гълтаме вода, а себестойността е по-висока при по-ниски разходи от ЕС за заплати, горива и подобни "дреболии", каква конкурентоспособност, какви 5 лева? Време е, който вмени на /уж/ измежду най-умните, на обикновения българин, че само със селско стопанство и туризъм, ще цъфнем и вържем, да му хвръкне зелката. Буквално.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още